Snarvei til hovedinnholdet
Elfa- Kathrine Sørland - Walk-in

Kathrines walk-in make-over

Du forbinder kanskje Kathrine Sørland med mote og klær? Hun er ambassadør for flere klesmerker og svinger seg stadig på TV-skjermen og på røde løpere i de lekreste antrekk. Men når festen er over skal alle kjolene, skoene, jakkene og veskene oppbevares et sted – og helst oversiktlig. Vi har hjulpet Kathrine med å forvandle hennes overfylte walk-in closet!

«Jeg aner ikke hvor jeg skal begynne!»

Med viftende hender og et oppgitt uttrykk ser Kathrine ut som et spørsmålstegn. Vi er på besøk for å ta en titt på hennes walk-in closet.

– Denne garderoben er så overfylt og rotete at jeg har gitt helt opp. Jeg bare trykker ting inn der jeg får plass, og da er det umulig å finne det igjen. Jeg ser jo nå at jeg har utrolig mye klær, og ikke bruker halvparten av dem. Jeg er så mye på farten at jeg har utsatt å ta tak i det – altfor lenge, forteller hun.

Elfa- Kathrine Sørland - Walk-in

Elfa- Kathrine Sørland - Walk-in

Elfa- Kathrine Sørland - Walk-in

Liten walk-in med stort potensiale

Kathrines walk-in closet er egentlig et walk-through closet og består av to skyvedørsgarderober på hver sin side av gangen mellom soverommet og badet. De hadde hvite skyvedører som gjorde at passasjen gjennom garderoben føltes både trang og ikke minst – lite inspirerende. Garderobene var innredet med noen enkle løsninger fra leiligheten var ny. Lave, dype hyllereoler og garderobestenger. Stengene var nå så fullastet at de var i ferd med å løsne fra veggen. I de dype hyllene var det en nærmest en umulig oppgave å holde orden på klesbunkene. For selv den mest nitide klesbretteren er et par morgener med dårlig tid, nok til å velte bunkene og lage kaos i slike hyller. Her måtte det nye løsninger til!

Oppbevaringsekspert i Elfa, Hilde Børresen Istre, ga Kathrine et vanskelig, men nødvendig oppdrag.

– Her må det sorteres. Det du ikke bruker, eller som ikke er i sesong, bør du få ut av «daglig-garderoben». Pakk sesongplagg i lukkede kasser og lagre det et annet sted. Klær du ikke bruker kan gis bort eller selges.

Med blanke ark

Noen uker etter var oppdraget utført og Kathrine strålende fornøyd.

– Så deilig! Jeg har gitt bort masse klær jeg ikke bruker, så nå kan noen andre få glede av dem i stedet. For å frigjøre plass har jeg flyttet festkjoler jeg sjelden bruker til en annen garderobe, og alt som ikke er i sesong har jeg pakket ned og satt i boden.

En walk-in med god oversikt og plass til alt

Kathrine stod nå igjen med klær hun faktisk bruker, og som er i sesong. Vi så raskt at det var mest behov for hengeplass, skooppbevaring og kurver til bukser, topper og treningstøy.

Utrekkbare skohyller i mesh har plass til seks par sko, perfekt for Kathrines imponerende samling høyhælte sko.

Kaos i skoene dine? Les mer om skooppbevaring her

Elfa- Kathrine Sørland - Skohyller og kurver

Til topper, trøyer og t-skjorter er uttrekkbare meshkurver med avdelere snarveien til sirlige bunker. Når slike plagg brettes som «konvolutter», til firkanter, kan de stables bak hverandre som et kartotek i kurven for enkel oversikt og tilgang. Og du, jo flere du stabler, jo ryddigere ser det ut!

Skyvedører med speil

De hvite skyvedørene ble gitt bort og erstattet med effektfulle speildører. Kathrine valgte dørmodellen Estetic i designet Trio Expand. På soverommet går det i toner av lys lavendel, grått, hvitt og detaljer i sølv, så for å matche den fargepaletten valgte hun fargen Sanded grey på rammen på dørene.

Elfa- Kathrine Sørland

Skyvedører med speil er alltid en vinner, da de reflekterer lyset og gir følelsen av større rom, men her – med speildører rett ovenfor hverandre – ble det en utrolig kul effekt og en helt annen følelse enn med de kjedelige hvite dørene. Det var som om rommet åpnet seg opp!

Når innredning og dører var på plass, hver stiletthæl parkert og hver «konvolutt» arkivert sirlig i meshkurvene, var Kathrine hoppende glad. -Så utrolig fint! Jeg elsker speilene som gjør at rommet føles mye større, og at de reflekterer masse lys fra både soverommet og fra badet.

Du kan lese mer om Estetic her

Elfa- Kathrine Sørland - Skyvedører

Fortsatt fornøyd?

Etter noen måneder var vi spente på om systemet fungerte, og om hun fortsatt var fornøyd med sitt nye walk-in closet.

– Jeg er SÅ utrolig fornøyd! Jeg har mer plass, og det er mye lettere å holde orden. Nå får jeg helt angst hvis det er noe som henger skjevt eller ligger litt feil, ler hun.

– Det nye garderobesystemet har faktisk gjort meg til en ryddigere person. Sånn generelt. Ikke bare det folk ser på utsiden. Og siden jeg har ordnet klærne etter farger så er det lett for meg å vite hvor alt er til enhver tid. Takk ELFA! Jeg elsker garderobeløsningen min!

Vil du se make-overen vi gjorde i Kathrines gang? Les mer her

Elfa- Kathrine Sørland - Elfa garderobe

Fikk du lyst til på walk-in closet nå?

Det kan være vanskelig å komme i gang med planlegging av garderobe og nye oppbevaringsløsninger hjemme, men det er planleggingshjelp å få!

Elfa tilbyr nå gratis planleggingsmøte med våre designere. Designeren gir deg personlig hjelp med planlegging av måltilpassede oppbevaringsløsninger, uansett om det er ungdomsrom, soverom, gang, walk-in closet, garasje eller vaskerom du trenger hjelp til å innrede. Alt skjer online, og du kan se designerens skjerm mens dere snakker sammen på telefonen. Etter oppgitte mål og ønsker foreslår designeren mulige løsninger. Du får den ferdige tegningen tilsendt på e-post og kan ta den med til valgfri forhandler for å gjennomføre kjøpet, og velge hjemlevering eller pick-up i butikken.

Book møte

Du kan også sende en e-post til vår kundeserviceavdeling. Da vil vi kontakte deg på mail og hjelpe deg videre med planleggingen.

Send oss en e-post

Hvis du vil tegne løsningen din selv, kan du gjøre det i vårt 3D-planleggingsverktøy.

Start planleggingen

 

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken