Snarvei til hovedinnholdet

En tenårings drømmegarderobe

Den svenske bloggeren Petra Bohman står bak den populære bloggen House of Philia. Der skriver hun inspirerende saker om familieliv, interiør og livsstil, og byr generøst på bilder og hendelser fra livet sitt. Eldstedatteren Lo Lo, er snart tenåring og nå var det var på tide med en oppdatering av jenterommet. 

Bildene i denne saken er fra Petras eget innlegg på hennes blogg, House of Philia.

Før

En tenåring med interesse for klær og mote trenger funksjonelle og effektive oppbevaringsløsninger. Etter at oppussingen av rommet til Lo Lo startet i fjor våres har hun oppbevart klærne sine i vesker og bager. Petra valgte Elfas nye skyvedør Linear til Lo Los nye rom. Dørene er uten profil og har rene linjer, hvite flater og moderne mønster, designet av Hanna Werning. Med den lekre garderoben fikk ikke rommet bare en råkul garderobe, men også masse oppbevaringplass – til tross for at rommet har skråtak.

Slik så Lo Los rom ut før garderoben ble montert. Ikke nok oppbevaringsplass for en klesinteressert tenåring!

img_1011-6-1

Skyvedører under skråtaket

Se så fine de nye Linear-dørene er! De tilfører rommet et svalt og rent, men moderne uttrykk. Hanna Werning har designet fire ulike mønster du kan velge til dørene, Petra valgte mønsteret Mimic, inspirert av klassiske Elfa-linjer.

Her kan du se en film hvor Hanna forteller om hvordan hun fant inspirasjon til mønstrene sine.

Tips!

Skråtak er ingen hindring for skyvedører, faktisk er det en veldig effektiv måte å få full utnyttelse av rommet. Det er bare å bygge inn en kile i skråtaket og montere dørene på vanlig måte med takskinne og guvskinne.

Vil du lese mer om oppbevaring og skråtak? Les Skråtak ingen hindring

8g1b6638

Les mer om Linear her. Elfa samarbeider med Hanna Werning.

8g1b6721-3

8g1b6634-2

8g1b6646-3

8g1b6649

Innredning som står på egne ben

Med vegg under skråtaket, ble det valgt en Freestanding-løsning med innredning som står på føtter, slik at ingenting behøvde å monteres direkte på veggen. Innredningen har masse plass til klær i både uttrekkbare meshkurver og hengende på garderobestenger. Lett tilgjengelig og enkelt å holde ryddig i en travel tenårings hverdag.

8g1b6670-2

Ett smykkeskrin med lokk gir plass til tilbehør og andre små skatter på jenterommet. Og med Elfas nye click-in melaminhyller kan du bygge inn melaminhyller uten å måtte tilpasse og kappe hyller. De festes rett på knektene, slik at sag og drill kan bli liggende i verktøykassa.

8g1b6674-2

8g1b6680

8g1b6686

8g1b6691

Vi anbefaler et besøk på House of Philia og hennes herlige Instagram @houseofphilia!

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken