Snarvei til hovedinnholdet
Montering av Elfa innredning

Montering av Elfa på 1-2-3

Ti tommeltotter? Ingen grunn til bekymring. Montering av Elfas Klikk-inn-system er enkelt! Du slipper flatpakker med hundrevis av skruer, masse verktøy og kan i grunn gjøre lite feil. Og det beste av alt er at du kan gjøre om på løsningen dagen etter om du ønsker det. Det er kun bærelisten som er skrudd fast. Resten hektes på. Bare se her!

1. Montering av bærelisten

Bærelisten festes i ønsket høyde og med riktige skruer for din veggtype. Gips, tre, mur osv. Bruk vater så den henger rett. Bærelisten skal festes med de små sporene opp.

Elfa_montering_bærelist

2. Hekt på hengeskinner

Hengeskinnene hektes på bærelisten (i de små sporene) og dras på plass. Et lite ekspert-tips er å sette på knekter før du drar hengeskinnene på plass. Da er det lettere å se at knektene er festet i samme høyde.

Elfa_montering_hengeskinner

3. Hekt på knekter

Knektene er utgangspunktet for mange funksjoner som hyller og uttrekkbare produkter. Knektene hektes i hullene på hengeskinnene med et lite vipp. Du får knekter med ulik lengde avhengig av hva som skal festes på den. Eksempelvis; Skal du ha 30 cm dyp hylle, bruker du 30 cm knekt osv.

Elfa April 2014 www.nordsveenfoto.no

4. Montér det du ønsker av innredningsprodukter

Det beste med en fleksibel oppbevaringsløsning, er at du kan bygge den akkurat slik du vil ha den! Ombestemmer du deg underveis i monteringen, er det enkelt å flytte om på komponentene. Behovene våre endrer seg også med jevne mellomrom gjennom livet. Det som var et barnerom blir kanskje et hjemmekontor eller hobbyrom med tiden. Da er det supert med oppbevaringsløsninger som kan monteres om og endres på og som tåler mye. Velg mellom mange forskjellige hyller, kurver, skohyller og smarte funksjoner. Gode løsninger har du glede av hver dag!

Elfa_montering_kurv

Dette trenger du av verktøy:

  • Drill
  • Vater
  • Riktige festemidler (ulike skruer til ulike veggmaterialer)

Elfa-Montering_005

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken