Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Endelig ryddig gang!

Skyvedørsgarderobe i gangen gjør faktisk hverdagen enklere. Gangen er det første rommet du møter når du kommer hjem etter en lang dag. Kjenner du humøret synke til bunns i det du snubler over sko og sekker? Må du rydde deg gjennom gangen før du i det hele tatt får sagt hei til noen? Du er ikke alene! Cathrine Doreens hjem er viden kjent på Instagram, alt tilsynelatende plettfritt og møysommelig innredet til fingerspissene, men gangen skapte hodebry. Med nye løsninger fra Elfa fikk Cathrine en gang som er like praktisk som den er lekker.

Om Cathrine

Cathrine Doreen bor i Halden sammen med mann og tre barn i alderen 2,5 til 8 år. I det vakre hjemmet hennes er alt innredet til fingerspissene. Hun er virkelig lidenskapelig opptatt av interiør, og på hennes Instagram-konto er det høy drømme-seg-bort-faktor. Huset er stort og lyst med kontraster i sort, stramme linjer og moderne interiørgodbiter. Og kan du rive deg løs fra det lekre interiøret og vende blikket ut et av de store vinduene, vil du se en fantastisk utsikt over Halden by og Sauøysundet.

Besøk Cathrines Instagram-konto

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe gang

Kampen for orden i gangen

En ting er strøkne bilder på Instagram, men dette er et ekte hjem og her lever familien på fem et hektisk familieliv. Da blir det mye trafikk gjennom gangen. Løsningene hun hadde funket ikke for familien. Hun følte seg maktesløs i kampen med å få orden på jakker, sekker, votter, skjerf og sko i gangen.

– Jeg var så frustrert over alt yttertøyet som fløt rundt i gangen, forteller Cathrine. – Garderoben vår må ha plass til alt av jakker og sko, samt utstyr som nøkler, paraplyer, reflekser og annet som vi bruker daglig. Jeg ønsker meg skyvedørsgarderobe i gangen som er skreddersydd til våre behov, men også ser bra ut og forsterker interiørstilen vi har ellers i huset. – Siden gangen er det første man møter når man kommer til oss vil jeg ha en løsning som er både estetisk flott, praktisk og personlig.

Sammen fant vi en løsning som ikke bare skapte orden en gang for alle, men som passet perfekt til hennes interiørstil.

Hvordan utnytte plassen best mulig

Det første du bør tenke på når du skal planlegge oppbevaring i et rom er hvordan du kan utnytte plassen best mulig, og samtidig kunne bevege deg fritt der uten at det føles overfylt. Velg hvilke vegger du vil benytte til oppbevaring og utnytt disse til det fulle. Cathrines gang er relativt stor slik at hun valgte å lage to skyvedørsgarderober og holde resten av rommet fritt.

-Vi har det høyt under taket, men jeg ville likevel bruke hele veggflaten for å få maks ut av oppbevaringsløsningene. Selv om det er høyt opp til de øverste hyllene bruker vi den plassen til sesongoppbevaring og ting vi ikke bruker så ofte. Det gjør gangen enda mer praktisk. Jeg valgte speil på den ene garderoben for følelse av mer lys og luft i rommet.

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe gang

Plass til 100 par sko på 1,5 m

Med fem personer i familien sier det seg selv at det blir mange par sko i gangen, og praktisk oppbevaring av disse var viktig for Cathrine. -Elfa designet et skap for oss som kun er til sko, hele veggen fra gulv til tak. Det rommer nesten hundre par sko, noe som gjør denne løsningen helt genial! Ikke bare er det lettere å finne frem i skokaoset om man har orden og system på sko og støvletter på hyller eller skostativ, men skoene lever også lenger om de får stå på en skikkelig måte. Barna finner sine sko enkelt nederst, sier Cathrine.

Midt i skoskapet satte vi lave uttrekkbare skuffer til småting som nøkler, reflekser, solbriller og lommebøker. Å ha dette samlet på ett sted sparer deg for leting og stress når tiden er knapp.

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Cathrine valgte vår skyvedør Artic i design Duo high og Duo low. Glassfyllingen heter Frosting white.

Her finner du alle våre skyvedører.

Skreddersydd garderobe gjør det enkelt å holde orden

Den andre skyvedørsgarderoben i gangen rommer yttertøy og tilbehør som skjerf, luer, votter og brettede plagg. – Jeg valgte speil på denne garderoben for følelse av mer lys og luft i rommet. Ettersom garderoben er høy har vi plass til to rader med garderobestenger, der barnetøyet henger nederst og kortere jakker øverst. Også her bruker vi plassen øverst til sesongoppbevaring, men med et Elfas system kan jeg også bygge om innredningen etter sesong! Når våren kommer flytter jeg kurvene med vintertøy høyere opp og vårtøyet lenger ned. Genialt! Slik sparer vi plass der vi trenger det mest, og har likevel ting tilgjengelig.

-For et system som fungerer for både små og store har vi merket kurvene med barnas navn og satt disse lengst ned slik at kurvene er tilgjengelige for dem. Da er det større sannsynlighet for at barna klarer å holde orden på sine egne ting, sier Cathrine fornøyd. -Det er mye enklere for små barnehender å rydde opp når de vet hvor ting hører hjemme!

Cathrine har meshkurver med hvite Décor-rammer for en litt mer eksklusiv look på løsningen sin.

Les mer om Décor her

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Skyvedørsgarderobe i gangen med speilfylling gjør at rommet føles mye større!

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Endelig ryddig gang (og ingen single votter)

-Med Elfa skyvedørsgarderobe i gangen har vi fått fleksible og slitesterke oppbevaringsløsninger. Jeg ville ha en garderobe som er skreddersydd til våre behov, som ser bra ut og forsterker interiørstilen vår. Akkurat slik jeg ønsket og så for meg har det blitt! Jeg anbefaler alle å få hjelp når de skal planlegge garderoben sin. Da er du sikker på at du ikke går glipp av smarte løsninger som du ikke ville tenkt på selv, og får friske øyne til å komme med gode idéer.

Elfa - Cathrine Doreen - Skyvedørsgarderobe i gangen

Hjelp med å planlegge skyvedørsgarderobe i gangen?

Send oss en mail da vel! Vi kan hjelpe deg å planlegge den perfekte garderoben til ditt rom. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en mail med mål på rommet ditt, beskrivelse av hva du skal oppbevare og gjerne et par bilder. Da blir det enklere for oss å skreddersy en løsning som passer hos deg.

Du kan også prøve vårt planleggingsverktøy eller se på våre innredningsforslag.

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken