Snarvei til hovedinnholdet

Skap feriefølelsen hjemme

Akkurat som på ferie, skal soverommet ditt være et sted der du kan slappe av og lade batteriene. Forestill deg en atmosfære som gjenskaper den gode avslappede følelsen med nøytrale fargetoner og naturlige materialer. Med våre farger og materialer til skyvedører, kan du skape et innbydende soverom du vil nyte hver dag året rundt. Vi gir deg noen tips til hvordan du kan skape ditt eget paradis – hjemme.

Garderobeløsninger som gir fred i sjelen

En ferie skal være perfekt. Nøye planlagt ned til minste detalj. Skap samme perfeksjon hjemme ved å legge hjertet i detaljene. Våre løsninger kan tilpasses dine ønsker og behov. Velg blant våre mange fargekolleksjoner, skyvedørprofiler og materialer. Hos oss kan du tegne din egen løsning i vårt planleggingsverktøy slik at du får det akkurat som du vil.

Planlegg her

Skap feriefølelsen på soverommet med Elfa skyvedørsgardrobe

Skap feriefølelsen på soverommet med Elfa skyvedørsgardrobe

Finn tonen

Med de riktige fargetonene kan du skape en rolig atmosfære der tiden står stille. Våre to nye fargekolleksjoner for skyvedører, Herbal infusion og Timeless gjør nettopp det. Begge består av et utvalg naturlige og nøytrale fargetoner og materialer som kan kombineres for å passe din stil. Her ser du kolleksjonen Timeless som består av nøytrale grå- og beigenyanser i kombinasjon med sort eller hvitt, for en crisp klassisk look.

Elfa - Fargekolleksjoner for skyvedører

Elfa fargekolleksjoner for skyvedører 2018

Skap feriefølelsen på soverommet med Elfa skyvedørsgardrobe

Med nøytrale farger på skyvedørene kan du trygt leke deg med tekstiler og dekor. Denne garderoben har hvite Vista skyvedører med den nydelige matte glassfyllingen Cosy cashmere.

Behold feriefølelsen året rundt

Hoteller har noen triks de bruker for å gjøre oss helt avslappet når vi overnatter der. Lær hvordan du kan bruke disse for å gjøre soverommet ditt til et luksuriøst fristed hvor skuldrene senker seg og alt ligger til rette for en god natts søvn.

SATS PÅ BEROLIGENDE FARGER

Myke farger som hvitt, grått, beige eller lyse blåtoner gir en beroligende atmosfære. Forsøk å matche fargene på gulv og tekstiler med fargen på veggene for en helhetlig følelse.

RYDD BORT UNØDVENDIGE TING

Gode og romslige oppbevaringsløsninger, med plass til alle klærne dine, reduserer risikoen for at klær og sko brer seg utover soveromsgulvet. Du sparer deg også for unødvendig stress i morgen-rushet, når du slipper å bruke en halvtime på å lete etter det du skal ha på deg.

RYDDIGE FLATER MED SKYVEDØRER

Uansett om det er tellekanter i hyllene bak dem eller ikke, vil det alltid se ryddig ut med skyvedører foran garderoben. De gir en glatt ryddig flate fra gulv til tak, og masse oppbevaringsplass. Velg mellom farger og materialer som passer stilen på soverommet og som smelter inn i interiøret.

VELG NATURLIGE TEKSTILER I EN DEMPET FARGESKALA

Med gardiner, sengetøy, puter og andre tekstiler, kan du skape en lun og trygg atmosfære i rommet. Gardiner myker opp, skjermer og stopper trekk fra vinduet. Gardinene kan gjerne starte oppe ved taket og gå helt ned til gulvet, og heng om mulig det meste av gardinen på siden av vinduet, så virker både rom og vindu større. Naturlige materialer som lin og ull gir en luksuriøs følelse.

SATS PÅ LYSKILDER SOM KAN DIMMES

Lyssetting er utrolig viktig for å skape atmosfære i et rom. Skaff lamper hvor du kan justere lysstyrken. Sats også på flere ulike lyskilder for å skape dynamikk og til ulike formål. Grunnbelysning som en fin taklampe, mindre lamper til lesing på sengekanten, punktbelysning til å finne frem klær i garderoben, og kanskje en lekker bordlampe?

MINST MULIG ELEKTRONIKK PÅ SOVEROMMET

La soverommet være en frisone fra scrolling og varsler fra sosiale medier. Om du klarer det, bør du fjerne TV, pc og mobiltelefon fra soverommet. Skjul ledninger og kabler.

VÆR RAUS MED PUTER OG TEPPER

Noen ekstra puter og deilige tepper får sengen til å se enda mer innbydende ut. Rommet føles mer personlig og hjemmekoselig, så her er det bare å være raus!

Skap feriefølelsen på soverommet med Elfa skyvedørsgardrobe

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken