Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - The good homer report

Skap et lykkelig hjem!

The Good Home Report avslører at forbrukere mener at det som vekker lykkefølelse hjemme er opplevelsen av å ha nok plass, og et hjem som kan endre seg i takt med dem gjennom livet. To funn som går som hånd i hanske med Elfas misjon; å skape mer plass i hverdagen med smarte oppbevaringsløsninger.

The Good Home Report

Fra september 2018 til Februar 2019 ble 13.500 personer fra hele Europa intervjuet om hjemmene sine, og hvor lykkelige de føler seg hjemme. Funnene ble oppsummert i The Good Home Report, på vegne av Kingfisher plc. To funn står frem som spesielt interessante; personene oppga at følelsen av plass er viktigere enn den faktiske størrelsen på hjemmet, og at de synes det var viktig at hjemmet var innredet slik at de enkelt kunne tilpasse det gjennom livet.

Behov for plass

Der behovet for fysisk plass ikke var så viktig, var følelsen av å ha plass en avgjørende faktor for hvorvidt man føler seg lykkelig og fornøyd hjemme. Faktisk så var følelsen av å ha plass tre ganger så viktig som den fysiske størrelsen på hjemmet, antall rom og antall personer som delte plassen.

Behov for et hjem som kan endres

Et hjem som er fleksibelt og enkelt å tilpasse viste seg å være viktig for å føle seg fornøyd hjemme. Fire av fem personer som uttrykte at de er stolte av og fornøyde med hjemmet sitt, bor i hjem som de anser som mulige å tilpasse. Det betyr at muligheten for å tilpasse hjemmet etter behov og livssituasjon, er en viktig forklaring på hvorfor noen er mer fornøyde med hjemmet sitt enn andre.

I følge rapporten handler det om muligheten til å endre rom og innredning når livet forandrer seg. Anbefalingen er derfor å innrede hjemmet ditt på en slik måte at du får mest mulig ut av oppbevaringsplassen med et fleksibelt system. Og da trenger vi vel ikke å si at alt dette får du med Elfa?

Du kan lese hele rapporten her 

Elfa - The good homer report

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken