Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Si farvel til det gamle skapet

Dype, høye hyller er oppskriften på kaos. I mange gamle plassbygde skap er det nettopp denne innredningen, og de er umulige å holde orden i. Kanskje har du et slikt hjemme? Her kan du se hvordan vi byttet ut det upraktiske gamle skapet med ny skyvedørsgarderobe!

Ser dette kjent ut?

Her ser du det gamle skapet. Ser det kjent ut? Det hadde store dype hyller og garderobestang, samt at det var satt inn trådkurvstativ for å utnytte plassen bedre. Men det var vanskelig å holde orden. Uansett om man er en brette-mester, er det fort gjort at stablene velter eller blir rotete når man skal finne klær, og kanskje ikke har tid til å lirke den riktige genseren forsiktig ut.

Si farvel til det gamle skapet

Si farvel til det gamle skapet

Upraktisk fordi

Det er flere grunner til at tradisjonelle slagdørsskap er upraktiske. Her er noen:

  • Hyllene er dype har egentlig god plass, men du må grave deg inn. Det som ligger bakerst blir enten glemt, eller du velter det som ligger foran i jakten på rett bukse eller genser.
  • Høye hyller er vanskelige å utnytte godt. Enten får du dødplass over bunkene med klær eller så blir bunkene for høye og velter bakover.
  • Selve skapstammen med sideplater, gavler, sokler og dører tar opp plass, samt at du må ha plass foran for å åpne dem. En skyvedør krever ingen plass for å åpnes og du kan møblere helt inntil dem.
  • Det er ikke egnet plass til oppbevaring av sko, slik at de fort blir liggende i en haug. Da blir de sammenklemt og slitne, sammenlignet med om de kan få stå på skostativ der de holder seg pene lenger.
  • Overflater i melamin og plast tåler mindre enn innredning i metall. Flekker, skjolder og «banan-hyller» gjør garderoben mindre varig og vanskelig å holde fresh. En innredning i metall holder evig og kan enkelt tørkes av om det trengs.
  • De fleste skap av denne typen mangler fleksibilitet. En fleksibel garderobeløsning gir deg muligheten til å bygge om og bygge på løsningen etter hvert som behovene dine endrer seg. Legg til hyller, kroker, garderobestenger og kurver for å passe det du har av klær og sko.

Ut med det gamle!

Bit for bit ble det gamle skapet revet ut. I dette tilfellet var skapet bygget inn da rekkehusleiligheten var ny, slik gulvet måtte skjøtes på inn til veggen. Overgangen mellom gammelt og nytt gulv kunne enkelt skjules av gulvskinnen på de nye skyvedørene. Når det gamle skapet var borte, ble veggene malt i en ny fresh farge.

Elfa - Det gamle skapet - Skyvedørsgarderobe Grace

Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Inn med det nye!

Nå var det endelig duket for å planlegge en splitter ny garderobe. Den er tilpasset de klærne som skal oppbevares der, som er mange brettede klesplagg, som t-skjorter, tynne topper og gensere. Jeans og bukser som ikke blir krøllete kan brettes i uttrekkbare meshkurver. De fleste plaggene som skal henge, er korte, slik at det ble plass til heng i to høyder; ett til topper øverst og ett til bukser og skjørt på kleshenger under. Nederst i løsningen er det uttrekkbare skohyller med plass til seks par sko på hvert stativ.

Du finner skohyllen her

Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Med meshkurver og trådhyller ser du raskt hva som befinner seg i kurven eller på hyllen – selv det som er høyt opp i løsningen.

Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Med avdelere i meshkurvene er det mye enklere å holde stablene adskilt. Bretter du plaggene til firkanter og setter dem etter hverandre i kurven er det også lett å finne det du trenger!

Skyvedør Grace

Prikken over i’en er skyvedørene. Her er det vår helt nye skyvedørsmodell Grace i designet Quattro som har fire speilfelt. Er den ikke fin? Speilene gjorde enormt med atmosfæren i rommet. Det føles større og luftigere, og reflekterer dagslyset utenfra rundt i rommet. Du får Grace delt i fire eller med én hel fylling i hvit melamin eller speil. Dette er en moderne klassiker som passet interiøret i rommet perfekt!

Les mer om Grace her

Elfa - Skyvedørsgarderobe Grace

Elfa - Det gamle skapet - Skyvedørsgarderobe Grace

Fikk du lyst til å kaste ut det gamle skapet ditt nå?

Det kan være vanskelig å komme i gang med planlegging av garderobe og nye oppbevaringsløsninger hjemme, men det er planleggingshjelp å få!

Elfa tilbyr nå gratis planleggingsmøte med våre designere. Designeren gir deg personlig hjelp med planlegging av måltilpassede oppbevaringsløsninger, uansett om det er ungdomsrom, soverom, gang, walk-in closet, garasje eller vaskerom du trenger hjelp til å innrede. Alt skjer online, og du kan se designerens skjerm mens dere snakker sammen på telefonen. Etter oppgitte mål og ønsker foreslår designeren mulige løsninger. Du får den ferdige tegningen tilsendt på e-post og kan ta den med til valgfri forhandler for å gjennomføre kjøpet, og velge hjemlevering eller pick-up i butikken.

Book møte

Du kan også sende en e-post til vår kundeserviceavdeling. Da vil vi kontakte deg på mail og hjelpe deg videre med planleggingen.

Send oss en e-post

Hvis du vil tegne løsningen din selv, kan du gjøre det i vårt 3D-planleggingsverktøy.

Start planleggingen

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken