Snarvei til hovedinnholdet
Orden i garasjen med Elfa

Slik får du en strøken garasje!

Orden i garasjen starter med en skikkelig opprydning

For det første bør vinterutstyret rengjøres og pakkes vekk. Mye vinterutstyr er plasskrevende og bør flyttes opp i høyden slik at det ikke stjeler plassen til det du vil ha lett tilgjengelig i sommersesongen. Plassen oppe under taket kan utnyttes med trådhyller og dype knekter eller du kan bruke en kroklist med redskapsholdere. Her er det uendelig med smarte funksjoner som du kan integrere i en større vegghengt innredning eller skru rett på veggen. Vinterdekkene kan henges på knektinnsatser for dekk. Få alt opp fra gulvet slik at du har enkel tilgang til tingene dine og gulvet kan holdes ryddig og rent.

Tips! Start med å henge opp bærelisten i hele veggens lengde så kan du bygge innredningen din etter hvert. Alt er kompatibelt slik at du kan kjøpe litt av gangen om du ønsker det. Starter du med en ny hobby eller familien får flere sykler, kan du bare tilpasse løsningen med flere sykkelholdere eller kroker og hyller. Dette systemet blir du garantert hektet på!

Se hvor enkelt du monterer Elfa innredning her:  https://www.youtube.com/user/ElfaInternational

Sportsutstyr

Vi ønsker oss et aktivt liv og vil at barna også skal ha det gøy utendørs. Men å finne plass til alt sportsutstyret, og ikke minst å holde orden på alt sammen, kan være en tøff utfordring. Med Utility Storage i sportsboden er du alltid klar. Oppbevaringssystemet utnytter veggene optimalt og hjelper deg med å holde orden på alt utstyret, slik at du er klar når naturen kaller. På bildet under har vi satt opp en vegghengt innredning med Utility Storage/Garage i platinum. Sykkelen henger på vår smarte sykkelholder, skrudd rett på veggen.

Hagestell

Når det gjelder hagearbeidet, går det mye lettere når du har oversikt over det du trenger av redskap og verktøy. Med hyller og kroker til de store tingene og tavler og bokser til de små, kan du lage deg et smart system hvor alt har sin faste plass og er lett tilgjengelig. Raker, river, sakser og koster er gode hjelpere når hagen skal gjøres klar for våren. Disse henger du enkelt opp på redskapsholdere på en bærelist eller kroklist slik som vi har gjort her eller skrur dem rett på veggen.

Tips til ryddig bod og garasje

1. Del boden eller garasjen inn i seksjoner
Hageredskaper, sportsutstyr, biltilbehør og sesongutstyr hver for seg.
2. Utnytt takhøyden
Bruk veggene for optimal utnyttelse av plassen. Bod og garasje er full av ting vi sjelden bruker, disse kan lagres høyt oppe.
3. Hold gulvet fritt
Et gulv som er fritt for rot, gir et ryddig inntrykk og er lett å holde rent. Og så blir det plass til bilen!
4. Skyll eller rengjør redskaper og utstyr før du rydder det på plass
Da er det mye hyggeligere neste gang du skal bruke det.
5. Vær streng når du sorterer
Ikke la bod og garasje bli mellomstasjoner for ting du vet du kommer til å kaste. Da vil det være i veien og lage rot. Er det ikke brukt på lenge, er sannsynligheten liten for at det vil bli det nå heller. Spør deg selv; lagre, selge eller kaste?

Lite plass?

Da gjelder det å utnytte plassen du har best mulig. På bildet til høyre har vi to enkle, men effektive varianter; veggskinne med kurver og kroklist med redskapsholdere. Og husk at dørene dine er glimrende oppbevaringsflater!

Her kan du lese om vårt system for oppbevaring på dører: Åpne døren for nye muligheter!

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken