Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Reach-in-garderobe - Forma

Linns lekre reach-in-garderobe

Linn Hoflandsdal elsker interiør, og den lekre leiligheten hennes viser tydelig at hjemmeinnredning er en lidenskap. Stilen hennes er moderne, men feminin og hjemmekoselig. Nå var det soverommet som stod for tur, og en romslig garderobe tronet øverst på ønskelisten!

Reach-in-garderobe

Linn hadde planen klar; hun ønsket seg en reach-in-garderobe. For dersom du ønsker deg stor garderobe, men ikke har et helt rom å avse til walk-in, er det ingen grunn til å gi opp drømmen. Om soverommet ditt er stort nok, kan du lage deg en liten walk-in-garderobe, også kalt reach in-garderobe. Da setter du opp skyvedører som i en vanlig garderobe, men lenger ut på gulvet, slik at det er plass til masse smart innredning bak. Og det var dette Linn gjorde på soverommet sitt. Innenfor døren hadde hun en nisje som var to meter bred og én meter dyp. Skyvedørene ble plassert helt ytterst i nisjen slik at garderoben bak ble så romslig at hun kan gå inn i den.

Elfa - Reach-in-garderobe - FormaSkyvedør Forma

Linn la sin elsk på den nye skyvedørsmodellen Forma. Som navnet antyder er det en formfull og spennende skyvedørsprofil. Den er robust, men vakker, og gir garderoben et helt personlig uttrykk. Profilfargen Linn valgte heter Sanded black, og den har en matt strukturert overflate. Sammen med klart speil ble det en perfekt kombinasjon i Linns interiør.

Les mer om Forma

Elfa - Reach-in-garderobe - Forma

Speil

Ble det ikke lekkert? Har du tenkt på at skyvedører med speil ikke bare egner seg til å dekke oppbevaringsløsningen din, men faktisk også gir følelsen av mer plass i rommet? En fantastisk bonus i tillegg til alle de andre fordelene skyvedører har når du skal skape orden hjemme. Uansett om rommet er stort eller lite vil skyvedører med speil gi en mer åpen, luftig følelse og reflektere lyset rundt i rommet.

Elfa - Reach-in-garderobe - Forma

På soverommet skal du hvile og lade batteriene. Er det rotete og kaotisk, blir det vanskelig å slappe skikkelig av. Med en delikat skyvedørsgarderobe med et speil eller flere, er du sikret maksimal utnyttelse av oppbevaringsplassen samtidig som rommet føles ryddig og behagelig. Er det her du kler på deg om morgenen, vil speilet være nyttig når dagens antrekk skal vurderes.

Her kan du planlegge din skyvedørsgarderobe i vårt planleggingsverktøy

Du kan se flere bilder fra Linns hjem på hennes Instagram-konto @frk.fornebu

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken