Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Planleggingshjelp

Vi tilbyr planleggingshjelp

Vil du plassbygge et walk-in-closet eller lage en ny garderobe i gangen til alt av familiens klær og sko? Eller er det i garasjen og boden du trenger å få orden? Det kan være vanskelig å komme i gang, men her er det planleggingshjelp å få! Vi har garderobedesignere som gjerne hjelper deg å tegne en løsning som er skreddersydd for deg og dine ønsker. 

Elfa kundeservice hjelper deg

På vårt kontor i Sandefjord sitter vår kundeserviceavdeling, og vi tør påstå at det er få som kan mer om oppbevaring enn denne gjengen! Nå kan du få all den planleggingshjelpen du trenger til å lage en oppbevaringsløsning som er helt perfekt for deg og hjemmet ditt.

Vi har litt inspirasjon til deg hvis du leser nedover i denne saken, men hvis du er utålmodig og klar for å komme i gang kan du sende oss en mail eller booke et nettmøte med en gang. Alt du trenger å gjøre er å beskrive:

  • Hvilket rom trenger du oppbevaring i?
  • Ønsker du deg skyvedører til løsningen?
  • Hva skal du oppbevare?
  • Hva er målene på plassen du har tilgjengelig?

Elfa tilbyr gratis planleggingsmøte med våre garderobedesignere. Designeren gir deg personlig hjelp med planlegging av måltilpassede oppbevaringsløsninger, uansett om det er soverom, gang, walk-in closet, garasje eller vaskerom du trenger hjelp til å innrede med smart oppbevaring. Alt skjer online, og du kan se designerens skjerm mens dere snakker sammen på telefonen. Etter oppgitte mål og ønsker foreslår designeren mulige løsninger. Du får den ferdige tegningen tilsendt på e-post og kan ta den med til valgfri forhandler for å gjennomføre kjøpet, og velge hjemlevering eller pick-up i butikken.

Book møte

Du kan også sende en e-post til vår kundeserviceavdeling. Da vil vi kontakte deg på mail og hjelpe deg videre med planleggingen.

Send oss en e-post

Hvis du vil tegne løsningen din selv, kan du gjøre det i vårt 3D-planleggingsverktøy.

Elfa - Planleggingshjelp

Noen forberedelser du kan gjøre

Man sier at det å komme i gang er halve jobben. Det samme gjelder når du skal planlegge garderoben din. Vi mener at det å organisere en praktisk garderobe faktisk er ganske gøy. Men før du starter planleggingen av hvor mange hyller, kurver, skohyller etc. du trenger, er det noen enkle steg-for-steg-tips vi vil dele med deg.

  1. TA ET FØR-BILDE, det er kjekt å ha når du planlegger løsningen din, men også for å sammenligne med når resultatet er ferdig.
  2. SKRIV NED MÅL PÅ ROMMET, helst på en enkel skisse der du også tegner inn dører, vinduer, varmekilder etc.
  3. SORTER BORT KLÆR du ikke bruker og som tar opp plass. Selg, kast eller gi bort.
  4. KATALOGISER KLÆRNE DINE ved å lage en oversikt over hvor mange topper, bukser, skjørt, kjoler, sko osv. du har. Det vil gjøre planleggingen enklere.
  5. NÅ KAN VI STARTE PLANLEGGINGEN!

Elfa - Planleggingshjelp

Slik tar du mål hjemme

DYBDE

Start med å måle dybden på garderoben. Dette vil sikre at du tar riktige høyde- og breddemål, ettersom vegger ikke alltid er helt rette.

HØYDE

Mål høyden på 3 steder (høyre, venstre og i midten). Det er det laveste høydemålet du skal oppgi for å ikke få for høye dører. Skal du ha skyvedører til løsningen din, kan høydeforskjeller på inntil 12 mm justeres med hjulene på dørene.

BREDDE

Mål bredden oppe og nede slik som på bildet under. Mål to steder, oppe og nede.

Elfa - Planleggingshjelp

Skyvedører? Her finner du alle våre skyvedører

Garderobe

Leter du etter en langsiktig oppbevaringsløsning for klær og sko? Synes du det er vanskelig å vite hvor du skal starte? Det finnes flere smarte tips du kan ha med deg når du skal optimalisere oppbevaring av skjorter, bukser, sko, sokker, undertøy, tilbehør og alt det andre som skal ha plass i garderoben. Å finne den rette kombinasjonen av plass til klær på henger, brettede plagg og tilbehør krever litt planlegging, men vi lover deg at det vil være verdt innsatsen. Vi hjelper deg å planlegge en praktisk garderobe.

La oss komme i gang med garderoben din! Kontakt oss her

Elfa - Walk-in-garderobe - Nyhet Décor

Gang

Hverdagen er forskjellig i alle familier. Et godt tips for å få til smart oppbevaring i gangen, er å tenke gjennom din families hverdag. Da kan du innrede med oppbevaringsprodukter som passer. For eksempel synes barn at det er enklere å henge fra seg på kroker enn på kleshengere, så med mange kroker i barnevennlig høyde hindrer du at jakkene ender på gulvet. Til mindre ting som nøkler, solbriller og lommebøker, kan du bruke en oppbevaringstavle med kroker, bokser og små hyller. Det sparer deg for mye stressende leting når du er på vei ut døra.

Start med å tenke gjennom:
• Hva skal oppbevares i gangen?
• Hva må dere ha lett tilgjengelig?
• Hva kan oppbevares i høyden?
• Hva er sesongavhengig og kan pakkes bort?
• Hva trenger de ulike familiemedlemmene av heng, hyller, kurver og kroker?

La oss komme i gang med gangen din! Kontakt oss her

Elfa - Planlegging av garderobe til gangen

Barnerom

Leter du også etter den optimale oppbevaringsløsningen til barnerommet? Kanskje du har testet diverse frittstående løsninger med hyller og kommoder som stjeler gulvplass og er umulige å holde ryddig? Løsningen er langsiktig og praktisk oppbevaring der både klær og leker får plass. Med litt planleggingshjelp blir det endelig ryddig på podens rom!

Barn har et uendelig behov for plass til lek, og mange foreldre er på konstant søken etter oppbevaringsløsninger som fungerer på barnerommet. Et fleksibelt oppbevaringssystem med riktig innredning, tilpasset det som faktisk skal oppbevares der, gir plass til både klær, bøker og leker. Fleksibilitet er viktig for at du skal kunne bygge om systemet etter hvert som barnet vokser. Når barnet blir tenåring forsvinner lekene ut og plassen skal romme klær, skolesaker og sportsutstyr. Da kan du bygge om løsningen med produktene du allerede har, eller komplettere med produkter som passer til det nye oppbevaringsbehovet.

La oss komme i gang med barnerommet! Kontakt oss her

Vaskerom

Vaskerommet er et typisk problemområde i hjemmet. Det blir liksom aldri orden der! Det flyter av skittentøy, vaskemidler, sko og treningstøy. Strømmen av skittentøy tar aldri slutt, og det er lett å gi opp kampen for orden på vaskerommet. Men selv om det kan føles håpløst, så finnes det mange smarte løsninger som vil gjøre klesvasken mye hyggeligere. Hos oss får du planleggingshjelp til vaskerommet ditt.

Sett deg ned i fred og ro, og gå gjennom for deg selv hva som skal oppbevares på vaskerommet ditt. Vasker du tøy jevnlig slik at haugene ikke rekker å vokse seg store, trenger du heller ikke så store kurver. Er det derimot bare i helgene du har tid, bør du ha større oppbevaringskurver, for eksempel våre bager som rommer mye. Kurvene kan for eksempel merkes med 40 grader, 60 grader, ull, finvask og treningstøy. Sortering sørger for at det er enkelt å kjøre i gang maskinen etter hvert som de ulike kurvene fylles opp.

La oss komme i gang med vaskerommet ditt! Kontakt oss her

Elfas 10 beste tips for orden på vaskrommet

Garasje

På tide å rydde i garasje og bod? Få orden på bildekk, verktøy, hagemøbler, sykler og sportsutstyr med litt planleggingshjelp og det topphengte Klikk-inn-systemet. Ved å oppbevare ting på veggen vil det praktiske oppbevaringssystemet frigjøre verdifull gulvplass og gi en luftig og romslig følelse. Se for deg følelsen av lettelse når hver minste ting har sin faste plass, og du enkelt finner tingene dine når du trenger dem.

Det fleksible Klikk-inn-systemet er enkelt å omorganisere når sesongen skifter. Når du planlegger sesongoppbevaring bør du plassere ting du bruker ofte slik at du har dem lett tilgjengelig. Når sommeren kommer kan ski og annet vinterutstyr plasseres lenger opp i oppbevaringsløsningen din slik at du har enkel tilgang til sykkel, hageredskaper osv. Så bytter du bare om når vintersesongen kommer.

La oss komme i gang med garasjen din! Kontakt oss her

Les mer om:

Garderobe

Gang

Barnerom

Vaskerom

Garasje

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken