Snarvei til hovedinnholdet

Åpne døren for nye muligheter!

Gå på jakt etter dødplassen med Elfas oppbevaringsløsninger for døren.

«Vi har ikke mer plass, det er håpløst. Vi må bygge på. Eller flytte!»
Sånn høres det ofte ut når vi diskuterer oppbevaringsplass. Uansett om vi bor i en ti-roms villa eller en ett-roms leilighet på 30 kvadratmeter, så ser det ut til at vi alle lider av plassmangel. Men i mange tilfeller så handler det egentlig om at vi utnytter plassen i hjemmene våre for dårlig. De fleste har kriker og kroker – dødplass – som kan forvandles til smart oppbevaringsplass for klær og andre ting. Under trappa, under senga og under skråtaket er bare noen eksempler på oversette steder. Baksiden av døren er nettopp et slikt sted. Der er det jo plutselig masse ekstra plass. Med Elfas oppbevaringsløsninger for døren og litt kreativitet, er det meste mulig. Så før du begynner å rive ned vegger eller lete etter nytt hus – gå på jakt etter dødplassen!
Elfa Door&Wall Rack Bad

 

En bra start på dagen. Vi drømmer vel alle om perfekt brettede, luftige klær og lukten av nyvasket bomull? Et smart planlagt og praktisk innredet vaskerom gjør jobben lekende lett. En dør eller en liten vegg er alt du trenger for å få plass til Elfa Door & Wall Rack (monteres på døren uten skruer)!

 

 

 

 

 

 

 

Elfa-Door&Wall-Rack-Hobby

 

Skaff en hobby. For mange av oss er den beste tiden på dagen da vi kan gjøre noe kreativt. Hvis du ikke tror det er plass nok til hobbyen din hjemme, så tro om igjen! En dør eller liten vegg er alt du trenger. Med Elfa Door & Wall Rack får du plass til hobby-sakene eller du har plass til å vise frem mesterverkene dine.

 

 

 

 

 

Elfa-Door&Wall-Rack-Kjøkken

 

Rom for å nyte. Ikke la et rotete kjøkken stå i veien for kokkekunstene dine. Åpne oppbevaringsløsninger gjør alt du trenger lett tilgjengelig uten å være i veien. En dør eller en liten vegg er alt du trenger for å få plass til Elfa Door & Wall Rack!

 

 

 

 

 

 

 

Elfa-Door&Wall-Rack-Gang

 

Føl deg som hjemme. Gangen din skal være både innbydende og praktisk. Med åpne oppbevaringsløsninger har du alt du trenger lett tilgjengelig uten å være i veien. En dør eller en liten vegg er alt du trenger for å få plass til Elfa Door & Wall Rack.

 

 

 

 

 

 

 

Elfa-Door&Wall-Rack-Hage

 

Tid for hage. Dyrk hageinteressen din i stedet for å lete etter forsvunne redskaper, frøposer og krukker. Åpne oppbevaringsløsninger gjør alt du trenger lett tilgjengelig uten å være i veien. En dør eller en liten vegg er alt du trenger for å få plass til Elfa Door & Wall Rack!

 

 

 

 

 

 

 

Elfa-Door&Wall-Rack-Kontor

 

Jobb smartere, ikke mer. Å måtte lete etter ting mens man jobber er både frustrerende og tidkrevende. En dør eller en liten vegg er alt du trenger for å få plass til Elfa Door & Wall Rack, og da har du alt du trenger oversiktlig og lett tilgjengelig.

 

 

 

 

 

 

Elfa-Door&Wall-Rack-Garasje

 

Rett verktøy for jobben. I mange hjem er garasjen så full at det ikke er plass til bilen. Hvis det er tilfellet hjemme hos deg, er det på tide med oppbevaringsløsninger som utnytter veggplassen og frigjør gulvet. Få orden på alt av verktøy, redskap og sesongbasert.

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken