Snarvei til hovedinnholdet
Nyhet Elfa skyvedører med treprofil

NYHET! Nye profiler med inspirasjon fra naturen

Hvis du elsker naturen, ta den med deg hjem!

Du får Elfas skyvedører i mange farger og stiler, blant andre materialer og utførelser inspirert av duggfrisk skandinavisk skog. Og i år går vår mest eksklusive skyvedør, Estetic, all in på denne sterke interiørtrenden med to nye profilutførelser, Innocent birch og Weathered grey oak. To profiler i naturtro melamin med trestruktur som føles akkurat som ekte tre og som passer perfekt til våre fyllinger med samme navn.

Ønsker du en helhetlig naturtro look, velger du samme trefylling i døren som på profilen, eller du kan velge vakre kombinasjoner av tre og glass eller speil. Her er det du som velger hvor mye tre du ønsker i interiøret.

Topphengte skyvedører

Pust inn den friske følelsen fra skogen samtidig som du tilfører varme til interiøret med våre nye profiler i treutførelse. Her er topphengte Estetic skyvedører i Innocent birch brukt som romdeler. Topphengte skyvedører er en annen stor nyhet fra Elfa denne våren og gir en sømløs og luftig romfølelse. Du får våre dører Estetic og Artic som topphengte skyvedører.

Les mer om nyheten topphengte skyvedører her!

Massive tredører med samme fylling som profil, eller treprofil i kombinasjon med klart glass. Disse dørene passer like godt i et klassisk som et moderne interiør.

 

Finn din flyt med Elfa

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken