Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Nyhet Graphite

NYHET! Graphite

Endelig kan vi vise dere vår fantastiske nye innredningsfarge Graphite! Graphite er en unik farge for Elfa som er utviklet for å hjelpe deg å skape en varm, luksuriøs og moderne følelse i garderoben din.

Om Graphite

Graphite er en varm brunsort kulør med en diskré metallisk touch. Den er unik for Elfa og oppleves lunere og mindre hard enn helt sort garderobeinnredning. Den er virkelig helt nydelig, og vil gi deg en moderne og lekker garderobe. Graphite-sortimentet inneholder produktene du trenger i et topphengt Klikk-inn-system for klesoppbevaring.

Elfa - Nyhet Graphite

Elfa - Nyhet Graphite

Åpen løsning eller sammen med Décor

Alene på veggen eller i kombinasjon med produkter fra vårt Décor-sortiment. Décor er lekre detaljer gråmalt tre, som gir en mer møblert og fullkommen løsning. Uansett hva du måtte velge kan du skape en løsning som forsterker interiørstilen i hjemmet ditt.

Les mer om Décor

Elfa - Nyhet Graphite

Kombiner med skyvedører for en personlig løsning

Sammen med skyvedører i farger og materialer du liker og som passer din interiørstil, får du en helt personlig garderobe med garantert wow-faktor. For hva er vel bedre enn å bli glad når du ser garderoben din?

Les mer om våre skyvedører

Elfa - Nyhet Graphite

Planlegg selv eller la oss hjelpe deg

På vårt kontor i Sandefjord sitter vår kundeserviceavdeling, og vi tør påstå at det er få som kan mer om oppbevaring enn denne gjengen! Du kan få all den hjelp du trenger til å planlegge en løsning som er helt perfekt for deg og hjemmet ditt.

Alt du trenger å gjøre er å beskrive:
Hvilket rom trenger du oppbevaring i?
Ønsker du deg skyvedører til løsningen?
Hva skal du oppbevare?
Hva er målene på plassen du har tilgjengelig?

Når løsningen din er klar kan vi sende den til din lokale Elfa-forhandler, eller du kan få tegning og full produktliste på mail.
Klar for å sende oss en mail? Kontakt oss her

Hvis du har lyst til å tegne løsningen din selv, kan du prøve vårt planleggingsverktøy. Der kan du planlegge løsningen din i 3D med enkel drag-and-drop.

Planleggingsverktøyet finner du her

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken