Snarvei til hovedinnholdet
Elfa topphengt skyvedør

Frigjør gulvet med topphengte skyvedører

Det er med stolthet vi introduserer en ny feature for våre skyvedørsmodeller Estetic og Artic – topphengte skyvedører. Ingen skinner, ingen grenser.

Topphengte skyvedører ser ut som om de svever over gulvet og de gir en deilig åpen atmosfære. Gulvet frigjøres og rommet føles fritt og åpent. En topphengt løsning har ingen gulvskinne, noe som gjør at rommet føles større. Det blir enklere å gjøre rent, uten gulvskinne hvor det samler seg støv og smuss. Rene linjer fra vegg til vegg og fra gulv til tak, gjør at rommet utstråler harmoni og balanse.

Dette er en nyhet vi er stolte av å legge til vårt skyvedørssortiment!

Topphengte skyvedører er perfekte som romdelere. Del hjemmet ditt, stort eller lite, inn i funksjonelle soner.

Elfa topphengt skyvedør

Ingen gulvskinne – ingen grenser

Topphengte skyvedører ser ut som om de svever over gulvet. Vår nye topphengte skyvedører vil gi deg nye muligheter til å skape et spennende og harmonisk interiør hjemme. Uten gulvskinne vil åpne gulvflater gi sømløse overganger fra et område til et annet. Hva med å lage en liten kontor- eller hobbyplass i garderoben eller kombinere soverom og stue? Det er bare fantasien som setter grenser. Her viser vi deg hvordan du kan slappe av og nyte hverdagen med funksjonelle og lekre oppbevaringsløsninger.

Livet er enklere med Elfa

Les mer om våre oppbevaringssystemer her

Slik fungerer skyvedører uten gulvskinne

Ekstra justerbare
Alle våre skyvedører er måltilpasset, men topphengte dører har egne dekklister og sidedeksler, som gjør det mulig å justere opp til 20 mm i høyden og 14 mm (-6/+8 mm) i bredden. Dette gir en perfekt en tilpasset dør, selv om målene skulle avvike litt.

Softclosing alltid inkludert
Topphengte skyvedører leveres alltid med softclosing, for en myk og sikker lukking av dørene.

Enkel montering
Topphengte skyvedører leveres med forborede komponenter så monteringen er enkel både å forstå og utføre.

Monteringsanvisning følger med dørene og du finner monteringsfilm på vår YouTube-kanal.

Stabil med gulvstift
For å holde dørene stabile når de åpnes og lukkes, monteres en liten gulvstift (som peker opp i døren) til gulvet med skrue eller teip.

Ekstra veggsikring
Løsningen monteres i taket, men sikres med sikkerhetsbeslag i veggen på hver side.

Åpningsmuligheter
Åpningsmulighetene skiller seg fra vanlige skyvedører på skinne ettersom bevegelsen begrenser seg til én dørbredde i hver retning på grunn av gulvstiften.

Nå får du vår skyvedør Estetic i to helt nye profilutførelser, Weathered grey oak og Innocent birch. Det perfekte valget for deg som ønsker innslag av duggfrisk skandinavisk natur i interiøret ditt.

Nyhet Elfa skyvedører med treprofil

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken