Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Walk-in-garderobe - Nyhet Décor

NYE DÉCOR – Garderobe på en helt ny måte

Det er med stolthet vi lanserer et nytt og utvidet Elfa Décor-sortiment, som gir deg mulighet til å skape din drømmegarderobe på en helt ny måte!

Fleksibilitet, funksjon og luksus kombinert

Elfa Décor-sortimentet består av garderobeprodukter som kombinerer funksjon og fleksibilitet med luksuriøse detaljer i tre på en helt ny måte. Det er basert på det unike Elfa Klikk-inn-systemet, som er bygget opp av seksjoner som kan tilpasses ditt rom og dine oppbevaringsbehov. Med trefronter, hyller og andre detaljer, lar Elfa Décor deg skape rene linjer i garderoben og samtidig beholde en fleksibel og luftig følelse.

Elfa - Walk-in-garderobe - Nyhet Décor

Elfa - Walk-in-garderobe - Nyhet Décor

Tilbehørsskuffen holder orden på alt av smått tilbehør og gir deg den luksuriøse walk-in-følelsen!

Alle rom kan bli walk-in-garderobe

Elfa Décor-sortimentet skaper luftige og lyse walk-in-garderober med en elegant følelse og plass til alt. Walk-in-garderober er ikke bare forbeholdt dem med med store rom til overs. Uansett hvor mye eller lite plass du har, lar Elfa Décor-produktene deg skape den walk-in-garderoben du drømmer om. Ettersom Elfa Décor-løsningene ikke har gavler eller sidevegger vil rommet føles lyst og luftig, og uten mørke hjørner.

Du kan lage din drømmegarderobe i vårt planleggingsverktøy

Elfa - Walk-in-garderobe - Nyhet Décor

Elfa - Walk-in-garderobe - Nyhet Décor

En walk-in-garderobe skal føles luksuriøs, men også være praktisk. Elfa Décor-løsninger er luftige, plasseffektive, enkle å endre, og uten gavler og sidevegger kan lyset flomme fritt gjennom rommet.
Innredning: Topphengt Klikk-inn-system (Hvit) med Décor (Hvit).

Ryddig garderobe – En drøm innen rekkevidde

Skjult bak skyvedører eller helt åpent, det finnes lekre og praktiske løsninger for maksimal utnyttelse av ubenyttet plass. Ved å samle alt på ett sted får du bedre oversikt over garderoben din, og et mer avslappende soverom. Elfa Décor-sortimentet kommer i to farger på alle tredetaljer og med fem ulike håndtak å velge blant, for at du skal kunne skape en løsning som passer din interiørstil. Skuffefronter og smarte detaljer, kombinert med effektive oppbevaringsløsninger basert på dine behov, gir deg muligheten til å skjule det du vil, men også til å vise frem favorittene dine og alltid ha dem lett for hånden.

LES MER OM DÉCOR HER

Elfa - Walk-in-garderobe - Nyhet Décor

Start med en av våre ferdige løsninger

For å gjøre det enkelt for deg har våre eksperter planlagt et antall ferdige oppbevaringsløsninger for ulike rom og oppbevaringsbehov. Ved å velge en av dem kan du være sikker på at du får en effektiv oppbevaringsløsning, og ikke går glipp av noen av våre smarte spesialprodukter.

GÅ TIL FERDIGE LØSNINGER

Enkel montering

Vårt unike Klikk-inn-system er uslåelig på fleksibilitet og kvalitet. Oppbevaringsløsningen du velger i dag, kan bygges om og utvides etter hvert som behovet ditt for oppbevaring endrer seg gjennom livet.

Enkelte innlegg og bilder på denne bloggen kan inneholde produkter som ikke lenger er i salg. Se våre produktsider for oppdatert sortiment.

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken