Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Ny garderobe på ungdomsrom

Ungdomsrom: Adina (15) fikk drømmegarderobe! 

Adina (15 år) er som mange andre tenåringer, hun er glad i klær og mote, men ikke like opptatt av å rydde. På rommet sitt hadde hun et gammelt klesskap, men det var lite funksjonelt og hun hadde helt mistet oversikten. Det var på høy tid å bli kvitt det gamle skapet og få inn en ny, moderne og praktisk løsning som passet på et ungdomsrom!

«Det har vært fullstendig kaos»

-Jeg ønsket meg en ny garderobeløsning fordi det har vært fullstendig kaos i skapet mitt. Hver gang jeg åpnet skapdørene ramlet klær ut, sier Adina oppgitt.

Klesskapet hadde dype hyller med stort mellomrom, noe som gjorde det vanskelig å lage oversiktlige stabler og å holde orden. Skapet gikk ikke helt opp til taket, og Adina brukte toppen av skapet til lagring i esker og bokser. Dette ga rommet et litt rotete inntrykk, og det var heller ikke praktisk. Christine, moren til Adina, var lei av å måtte mase på datteren om å rydde og få kontroll. Adina selv syntes det var vanskelig å finne et system som funket.

-I det gamle skapet mitt måtte jeg ofte tømme hyllene for å finne det jeg lette etter, for jeg visste aldri hva som lå innerst, sier Adina.

Slik så det gamle skapet til Adina ut.

Elfa - Ny garderobe på ungdomsrom

Fra kaos til full oversikt

Med hjelp fra​ ​Elfa​ fikk Adina en helt ny garderobe med topphengt Klikk-inn-system med moderne skyvedører. Klikk-inn-systemet kan enkelt bygges om, og hun kan legge til hyller, kroker og kurver om hun vil.

Les mer om Elfas Klikk-inn-system

Den nye garderobeløsningen ble planlagt etter Adinas behov, med fokus på å gi henne mye hengeplass og kurver som gjør det enkelt å holde orden. Med de praktiske uttrekkbare meshkurvene kan Adina lage et system som funker i en travel tenårings hverdag. De smarte avdelerne i meshkurvene sørger for at det er enkelt å lage ryddige bunker av klærne.

Godt med hengeplass til kjoler, bluser, skjørt og bukser gir henne full oversikt. Garderoben hennes har både vanlig garderobestang og en bøylehenger der plaggene henger bak hverandre. Nå har Adina endelig fått en praktisk garderobe, og hun synes det har blitt mye lettere å sette sammen antrekk om morgenen. Adina er også strålende fornøyd med at den nye løsningen ser finere ut enn det gamle skapet, i tillegg til at det er praktisk og at klærne ikke flyter sammen.

-Nå er det ingenting som ramler ut av skapet mitt lenger. Disse skuffene er superfine, og nå ser jeg alt mye tydeligere. Det har blitt så åpent og fint, som om jeg kan gå inn i skapet!

Meshkurvene i Adinas garderobe finner du her

Elfa - Ny garderobe på ungdomsrom

Elfa - Ny garderobe på ungdomsrom

Elfa - Ny garderobe på ungdomsrom

Elfa - meshkurv med avdelere på ungdomsrom

Elfa - Trådhyller på ungdomsrom

Skyvedører som setter stilen

På et soverom er skyvedører gull verdt ettersom de ikke krever plass foran for å åpnes, og de utnytter garderobeplassen fra gulv til tak. Til sitt ungdomsrom ønsket Adina seg den stilrene skyvedøren Artic Trio med sort ramme for å gjøre stilen i rommet mer voksen, og valgte matte hvite glassfyllinger som en tøff kontrast. Fyllingen heter Frosting white og fargen på rammen Sanded black.

-Disse skapdørene synes jeg gjør hele rommet mye kulere! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier 15-åringen.

Her finner du Artic og andre skyvedører fra Elfa

Endelig orden

Etter oppgraderingen har Adina funnet igjen en del klesplagg som hun helt hadde glemt at hun hadde, og mamma Christine har også funnet et par av sine plagg der, som hadde vært sporløst forsvunnet i lang tid…

-Men nå har jeg faktisk fått orden, sier Adina og ler. Og legger til at det ikke var henne, men det gamle skapet som var problemet.

Elfa - Adina og Christine

Vil du lese om et annet ungdomsrom? Se her

Ønsker du hjelp med planlegging av din garderobe?

Det kan være vanskelig å komme i gang med planlegging av garderobe og nye oppbevaringsløsninger hjemme, men det er planleggingshjelp å få!

Elfa tilbyr nå gratis planleggingsmøte med våre designere. Designeren gir deg personlig hjelp med planlegging av måltilpassede oppbevaringsløsninger, uansett om det er ungdomsrom, soverom, gang, walk-in closet, garasje eller vaskerom du trenger hjelp til å innrede. Alt skjer online, og du kan se designerens skjerm mens dere snakker sammen på telefonen. Etter oppgitte mål og ønsker foreslår designeren mulige løsninger. Du får den ferdige tegningen tilsendt på e-post og kan ta den med til valgfri forhandler for å gjennomføre kjøpet, og velge hjemlevering eller pick-up i butikken.

Book møte

Du kan også sende en e-post til vår kundeserviceavdeling. Da vil vi kontakte deg på mail og hjelpe deg videre med planleggingen.

Send oss en e-post

Hvis du vil tegne løsningen din selv, kan du gjøre det i vårt 3D-planleggingsverktøy.

Start planleggingen

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken