Snarvei til hovedinnholdet
Elfa- Skyvedørsgarderobe Artic hos Hus10a

Ny garderobe med walk-in-vibe

Er du en ekte interiørentusiast er Instagram det perfekte stedet for å finne inspirasjon og drømme deg bort. Her vrimler det av flinke folk som viser frem plettfrie hjem, fylt til randen av kreativt interiør. Gunn Johansen deler gjennom sin konto @Hus10a bilder av sitt stilsikre og elegante hjem, med interiør som får de fleste av oss til å drømme. Men på soverommet sto en garderobeløsning som hverken var praktisk eller Insta-vennlig. 

Lei av det gamle standardskapet

Gunn og mannen var lei av det gamle garderobeskapet som stod løst, og ikke utnyttet plassen hverken i høyden eller bredden. Standardskap er en rask og enkel måte å sørge for oppbevaring i et rom, men er sjelden optimale. De er enkle å kjøpe nettopp fordi de hverken er tilpasset rommet der de skal stå, eller det du skal oppbevare der. Vi har jo alle ulike oppbevaringsbehov. Noen har mange kjoler, noen har bare bukser og skjorter, og andre igjen må ha plass til alle skoene sine i garderoben. Derfor må man ofte supplere med løse bokser, skohyller eller rett og slett trykke inn så mye som mulig, noe som gjør det vanskelig å holde det ryddig. Gunn hadde nettopp dette problemet, og med esker på toppen og andre «halvveis-løsninger» ble det aldri skikkelig system på tingene. Soverommet var allerede rålekkert, men en ryddig garderobeløsning var brikken som manglet for å gjøre det komplett.

Besøk Gunns Instagram-konto @Hus10a her

Elfa- Skyvedørsgarderobe Artic hos Hus10a

Funksjonalitet og stil kombinert

– Vi så etter en mer praktisk løsning på soverommet vårt. En som utnyttet hele veggflaten fra gulv til tak, uten dødplass som blir støvete og vanskelig å holde ryddig. Jeg som kvinne ønsket meg en løsning med litt walk-in-følelse, mens mannen min er mer praktisk og ønsket seg mye hyller og kurver, forteller Gunn. – Elfa sitt system er genialt, og den soleklare løsningen for oss. Vi innredet med hver vår side i garderoben, tilpasset våre ulike behov. Og jeg elsker meshkurvene! De føles som ekte skuffer, men er luftige og moderne i looken. Vi har også valgt hvite kurvrammer, hyller og hyllelister i tre for ett mer eksklusivt preg.

Elfa- Skyvedørsgarderobe Artic hos Hus10a

Skyvedører fra gulv til tak

– Jeg forelsket meg helt i frontene til Elfa. De har den industrielle looken som vi har flere steder i boligen vår. For oss var det viktig at dørene hadde i speilfylling fordi det gjør at rommet kjennes større ut. I tillegg valgte vi lysskinne øverst. Denne gjør at vi får god oversikt over hyller og heng. Da vi bestilte garderoben fikk jeg utrolig god hjelp til tegning av en løsning som passet våre behov. Vi fikk hjelp til montering, men det er likevel fullt mulig å sette opp dette selv, om man ønsker det. Alle deler hektes på og kan enkelt flyttes rundt. Jeg kunne godt brukt Elfa i andre rom også. Både i boder, på kontoret og på loftstua der vi har lave knevegger som gjør innredning plundrete. Det finnes uendelig mange løsninger som er både flotte og praktiske. Det gamle skapet var ikke skreddersydd for våre behov. Det, pluss designet, er det jeg liker aller best med vår nye garderobe, sier Gunn.

Se alle våre skyvedører her

Skyvedørene har integrert LED-belysning i takskinnen.

Elfa- Skyvedørsgarderobe Artic hos Hus10a

Elfa- Skyvedørsgarderobe Artic hos Hus10a

Her finner du flere råd for å skape et avslappende soverom

 

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken