Snarvei til hovedinnholdet
Elfa og Nordiske hjem lager kontor med skyvedører og Elfa innredning

Multifunksjonelt hjemmekontor hos Nordiske Hjem

Kine Vinje og Tom Andersen er lidenskapelig opptatt av interiør. Snart er de i mål med oppussingen av huset sitt i Stavern, og her er ingenting overlatt til tilfeldighetene! Hver gjenstand, detalj og farge er nøye valgt ut, og harmonerer perfekt. Men én ting falt mellom stolene i planleggingen; gode oppbevaringsløsninger. Se filmen om hvordan de fikk et multifunksjonelt hjemmekontor med lekre topphengte skyvedører og praktisk innredning!

Opptatt av det estetiske

Kine og Tom driver interiørbutikken Nordiske Hjem i Stavern, de har egen nettbutikk, interiørblogg og står bak den populære Instagram-profilen @nordiskehjem. Paret har imponerende mange jern i ilden, i tillegg til at de er småbarnsforeldre til Lykke (2) og Wilmer (3 uker). Se bilder fra hjemmet deres her.

Kine og Tom forteller at de har nok fokusert litt mye på det estetiske i hjemmet sitt, og i farten glemt at i hverdagen må boligen også være praktisk for den aktive familien på fire. Siste tilskudd til familien, lille Wilmer, er bare noen uker gammel. Med så mange prosjekter på gang og en nyfødt baby i huset, er de avhengige av å kunne jobbe hjemmefra, og nå ligger papirer litt her og der uten sin faste plass.

I tillegg til å jobbe med kontorarbeid i rommet, vil de gjerne bruke det som et uformelt møterom.

– Vi ønsker oss system og enkel tilgang til papirer og det vi trenger på hjemmekontoret, sier Kine. – Samtidig må kontoret være enkelt å holde ryddig og harmonere med resten av det ellers minimalistiske interiøret vårt.

Hva skal oppbevares?

Hilde Børresen Istre i Elfa planla løsningen til Kine og Toms kontor.

– For å finne en god løsning til dette hjemmekontoret, må vi først finne ut hva som skal oppbevares her. Så legger vi til produkter som passer til det. Siden Kine og Tom ønsker å lage system i papirer, kataloger og lignende, så setter vi av god plass til oppbevaringstavler, hyller og sørger for en romslig arbeidsflate. Med topphengte skyvedører, trenger vi ikke å skade det fine gulvet, og de ser eksklusive og moderne ut. De vil passe perfekt i dette interiøret.Elfa skyvedører og innredning hos Nordiske Hjem

Ett rom – to funksjoner

Etter å ha hørt Kine og Tom fortelle om behovene sine, anbefalte vi vegghengt innredning og topphengte skyvedører for å lage en praktisk kontorplass med mulighet for å lukke skyvedørerene når det kommer gjester. Da vil rommets stramme interiør forsterkes og kontorplassen skjules av skyvedørene når det er behov for det.

Elfa - Nordiske hjem - Hjemmekontor med skyvedører - Montering

Nysgjerrig? Se hvordan resultatet ble her!

Se hvilke produkter denne løsningen inneholder

Vi har satt sammen listen for deg, slik at du enkelt kan se hva vi har benyttet. Fyll inn feltene under, så sender vi den til deg på e-post sammen med flere gode tips om løsningen.Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken