Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Garderobe barnerom - Jennys walk-in

Jennys mini-walk-in

Noe av det beste med en innredning fra Elfa, er hvor slitesterk og fleksibel den er, og hvordan du kan bygge den om og tilpasse den gjennom hele livet. Den kan flyttes fra et rom til et annet, og kompletteres med nye funksjoner i det uendelige. Her er en liten historie om nettopp det! Jenny (10) ønsket seg eget mini-walk-in closet, og med litt rester fra Elfa-innredningen i boden ble drømmen realisert!

FØR: En mørk og trang krok

Da Jenny og familien flyttet inn i nytt hus, hadde rommet hennes en bitteliten sovealkove med innebygget seng. Ved første øyekast syntes Jenny at den var topp, men hun hadde jo allerede en fin seng, så det endte med at alkoven ikke ble brukt. Så hva kunne den lille kroken brukes til? Den hadde skråtak og mange snåle vinkler, så her passet ingen klesskap eller andre møbler inn. Da fikk mamma en god idé; vi kan bygge et mini-walk-in closet!

Den nyinnflyttede familien hadde nettopp innredet boden sin med Elfa-innredning fra gulv til tak. De hadde noen produkter til overs, og med litt triksing og fiksing, brukte de disse til å gjøre Jennys drøm om sitt eget lille mini-walk-in closet til virkelighet.

Slik så alkoven ut da den ble brukt som seng. Koselig, men litt trangt og mørkt.

Elfa - Jennys walk-in - Før

Etter: Mini-walk-in med plass til det meste

Det måtte litt grubling og kapping til, men til slutt var løsningen på plass. På den innerste veggen var det rett vegg og høyde nok til heng i to høyder, og en hylle i toppen. Der ble det plass til gjesteputer og en kasse til litt småting hun ikke bruker så ofte. Hengeplass i barnets høyde er praktisk fordi plaggene henger synlige og lett tilgjengelig, samt at barna slipper å brette. Garderobestengene kan flyttes opp og ned i løsningen i takt med at barnet vokser.

Les mer om orden på barnerommet her

Elfa - Mini-walk-in barnerom - Jennys walk-in

Elfa - Mini-walk-in barnerom - Jennys walk-in

Brettekurs med mamma

På den ene kneveggen ble det montert en bærelist hele veien inn i hjørnet. Ytterst fikk Jenny tre romslige meshkurver med plass til topper, bukser og pysjer. Og med på kjøpet fikk hun et brettekurs av mamma. Hun lærte å brette alt til små firkanter, slik at det kan stables bak hverandre. Slik bretteteknikk er perfekt for barneklær ettersom alle plagg er synlige, og små hender slipper å grave og lage kaos i bunkene.

Elfa - Mini-walk-in barnerom - Jennys walk-in

Elfa - Garderobe barnerom - Jennys walk-in

På siden av den øverste kurven fikk Jenny en krokrekke til kjeder og armbånd. Ligger slikt i bokser og esker, ender de fort opp som en eneste stor stor knute. Krokrekken klikkes enkelt på plass på siden av knekten. Den passer også fint til klær som er brukt, men ikke helt klare for skittentøyskurven enda.

Krokrekken finner du her

Elfa - Mini-walk-in barnerom - Jennys walk-in

Over meshkurvene ble det plassert en hylle som fungerer som et avlastningsbord, i tillegg til at den skjuler det som ligger i meshkurven under. Helt innerst i hjørnet, bak de hengende klærne, ble det festet en krok til sekken med svømmetøy.

Meshkurven finner du her

Elfa - Garderobe barnerom - Jennys walk-in

Enkelte bilder kan inneholde produkter som ikke lenger er i salg. Se elfa.com for oppdatert sortiment.

 

Fikk du nye idéer til din gamle Elfa-innredning nå?

Det kan være vanskelig å komme i gang med planlegging av garderobe og nye oppbevaringsløsninger hjemme, men det er planleggingshjelp å få!

Elfa tilbyr gratis planleggingsmøte med våre designere. Designeren gir deg personlig hjelp med planlegging av måltilpassede oppbevaringsløsninger, uansett om det er hjemmekontor, soverom, gang, walk-in closet, garasje eller vaskerom du trenger hjelp til å innrede. Alt skjer online, og du kan se designerens skjerm mens dere snakker sammen på telefonen. Etter oppgitte mål og ønsker foreslår designeren mulige løsninger. Du får den ferdige tegningen tilsendt på e-post og kan ta den med til valgfri forhandler for å gjennomføre kjøpet, og velge hjemlevering eller pick-up i butikken.

Book møte

Du kan også sende en e-post til vår kundeserviceavdeling. Da vil vi kontakte deg på mail og hjelpe deg videre med planleggingen.

Send oss en e-post

Hvis du vil tegne løsningen din selv, kan du gjøre det i vårt 3D-planleggingsverktøy.

Start planleggingen

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken