Snarvei til hovedinnholdet
Elfa skyvedør med speil

Lille speil på veggen der…

…hvem har det ryddigst i landet her?

Har du tenkt på at skyvedører med speil ikke bare egner seg til å dekke oppbevaringsløsningen din, men faktisk også gir følelsen av mer plass i rommet? En fantastisk bonus i tillegg til alle de andre fordelene skyvedører har når du skal skape orden hjemme. Uansett om rommet er stort eller lite vil skyvedører med speil gi en mer åpen, luftigere følelse og reflektere lyset rundt i rommet.

En gang det er hyggelig å komme hjem til

I gangen har hele hustanden sine ting og det blir fort kaotisk. Gangen er førsteinntrykket gjestene får av hjemmet ditt, så her kan det lønne seg å investere i gode løsninger som er funksjonelle for familien, men også ser bra ut. Skyvedører gir en glatt, ryddig overflate og dekker det som måtte befinne seg bak dem. Om det ikke er tellekanter bak, så kan du uansett bare dra dem på plass når gjestene ringer på. Velger du speil i en eller flere dører, får du både praktisk helfigurspeil og følelsen av større gang. Og det liker vi vel?

Les mer om orden i gangen her Orden i gangen en gang for alle

Et sted for refleksjon

På soverommet skal du hvile og lade batteriene. Er det rotete og kaotisk, blir det vanskelig å slappe skikkelig av. En delikat skyvedørsgarderobe i lyse farger og med et speil eller fler, er du sikret maksimal utnyttelse av oppbevaringsplassen samtidig som rommet føles ryddig og behagelig. Er det her du kler på deg om morgenen, vil speilet være nyttig når dagens antrekk skal vurderes.

Lille speil på veggen der

Vil du ikke ha store speil fra tak til gulv, kan du velge en skyvedør med innfelt speil, slik som til vår nyeste dør Linear. Linear er en skyvedør uten profil som kan velges med et vakkert innfelt speil. Perfekt for en siste sjekk av leppestiften i gangen eller for å reflektere morgenlyset på soverommet.

Les mer om Linear her Elfa samarbeider med Hanna Werning

Dropp roteboden

Har du en mørk bod som samler rot og tar opp verdifull plass? Lager du en skyvedørsløsning med speil og oversiktlig innredning til de tingene som tidligere fylte opp boden, får du både orden i tingene dine og speildørene gir deg faktisk følelsen av enda mer plass.

Les mer her Bod er ute

Les mer om våre skyvedører her

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken