Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Skyvedørsgarderobe - Klesoppbevaring -Sammen for livet

Sammen for livet

Er du svak for kjoler, får du aldri nok av dine favoritter i kasjmir eller starter du et hvert antrekk med en t-skjorte? Uansett hvilke plagg som utgjør basen i garderoben din, så gi dem sin faste plass slik at de beholder formen og dere kan holde sammen – år etter år.

Valg av oppbevaringspartner

Å velge klesoppbevaring bør være like viktig som å velge antrekk til et etterlengtet jobbintervju eller en viktig fest, men det trenger ikke å være like vanskelig… Elfa er den perfekte oppbevaringspartner til garderoben din – uansett hvilke plagg du vil oppbevare. Både grunninnredningen vår og de mindre, men smarte detaljene, er nøye utformet av våre produktdesignere, slik at du kan ta vare på alle dine dyrebare klesplagg på best mulig måte.

Du kan starte med en så stor eller liten løsning du vil, og bygge på den etter hvert. Slik er Elfa en helt trygg investering som du vil ha glede av hver dag.

Elfa - Skyvedørsgarderobe - Klesoppbevaring -Sammen for livet

En klesoppbevaring med plass til alt

Gi genserne dine mulighet til å puste på luftige trådhyller. Buksene slipper å ligge i krøllet sammen i en skuff hvis du henger dem på vår uttrekkbare buksehenger. Der har du plass til 10 par bukser eller skjørt. Deler du inn meshkurvene med våre nye avdelere, kan du enkelt lage et system i sokker og undertøy.

Vil du bli ekstra glad hver gang du åpner garderobedørene? Lag et stilleben med de tingene du er ekstra glad i på en hylle i garderoben – en veske, smykker eller en deilig parfyme.

Elfa - Skyvedørsgarderobe - Klesoppbevaring -Sammen for livet

En trofast partner – for resten av livet

Det beste med Elfas system for klesoppbevaring, er at du kan bygge det ut og bygge det om så ofte du vil! Det er bare bærelisten i toppen som er skrudd fast i veggen – resten er hektet på. Så etter hvert som livet og oppbevaringsbehovene dine forandrer seg, kan du endre Elfa-løsningen til å passe. Derfor er Elfa en trofast oppbevaringspartner som kan følge deg gjennom hele livet.

Hvis du vil ha enda flere tips til din perfekte garderobe, kan du jo lese denne saken på Elfabloggen?

Slik lager du din drømmegarderobe

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken