Snarvei til hovedinnholdet

Interiørdesigneren fikk garderobehjelp av Elfa

Interiørstylisten Anna Truelsen var i full gang med å renovere soverommet da hun oppdaget at bak gipsplatene skjulte det seg et lite skråtak, noe som gjorde planleggingen av klesoppbevaring litt mer utfordrende. Sammen med Christine Dahlman og montør Johnny fra Elfa, kom hun frem til en lekker og funksjonell løsning – bare se her!

Foto: Anna Truelsen   Kilde: http://mylovelythings.blogspot.se/

Utgangspunktet

Slik så soverommet ut da alt det gamle var plukket ned, og det lille skråtaket kom til syne:

DSC_9256

DSC_9258Etter at nye gulv og vegger var på plass, rykket Elfa-montør Johnny inn og monterte produktene. Det eneste som er skrudd fast er bærelisten oppe ved taket, resten er hektet på. I denne løsningen ble det prioritert mye hengeplass, samt godt med uttrekkbare meshkurver og en egen buksehenger. Å sette av godt med hengeplass i garderoben er smart ettersom du slipper krøll og brettemerker. I tillegg er det lettere å holde orden og oversikt over klær som henger. Meshkurver er mer finmaskede enn tradisjonelle trådkurver, og egner seg godt i åpne løsninger da de i stor grad skjuler innholdet, men likevel holder klærne luftige.

Før

Tidligere hadde hun hatt garderobeskap som tok mye plass, men rommet lite. Nå skulle plassen utnyttes bedre. Sammen med Elfas oppbevaringsekspert, Christine Dahlman, som har jobbet med oppbevaring i over 25 år, kom hun frem til den åpne løsningen i hvitt med Décor-detaljer i bjørk for en eksklusiv finish. Décor-produkter passer perfekt i åpne løsninger, da de gjør løsningen både funksjonell og lekker å se på.

Prikken over i’en ble altså Décor-produktene, med hyller, kurvrammer og smykkeskrin i lakkert bjørk. Anna hadde i utgangspunktet tenkt til å henge et forheng foran garderoben som alternativ til dører, men slo det fort fra seg da hun så det ferdige resultatet.

– Jeg synes systemet er så lekkert. Jeg liker alle detaljene, sier hun.

Etter

Inspirert? Du kan lese mer om prosjektene til Anna og se flere fine bilder på hennes blogg mylovelythings.blogspot.se

Décor som ikke lenger er i salg. Se elfa.com for oppdatert sortiment.

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken