Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Smart oppbevaringsløsning på hobbyrommet

Harmoni på hobbyrommet

Ingrid og Stians splitter nye hus hadde alt de ønsket seg; god plass og egendesignede løsninger, omgitt av vakker natur i skjønne Nordfjordeid. Ingrid innredet det nye hjemmet med stilsikker hånd, og resultatet er rålekkert! Det ekstra rommet som skulle bli kontor, syrom og gjesterom endte imidlertid opp med å bli et roterom. To år etter at de flyttet inn, bestemte Ingrid seg for å ta grep. Og løsningen ble Elfa.

Ingrid Navelsaker og mannen Stian flyttet inn i den egentegnede eneboligen sammen med døtrene Synna (2) og Minny (4) i 2016. Ingrid jobber som psykolog, men er lidenskapelig opptatt av interiør. Alt i huset er nøye utvalgt, og da det ekstra rommet skulle innredes innså hun at her måtte hun finne en løsning som både var funksjonell og så bra ut.

– Vi lette lenge rundt etter smarte oppbevaringsløsninger til rommet, men da jeg kom over Elfa på Instagram skjønte jeg med en gang at det var noe sånt vi måtte ha, forteller Ingrid.

Endelig orden på hobbyrommet

De fikk hjelp til å planlegge en løsning som rommer det de trenger plass til. – Vi er alle sammen aktive, og har mange interesser og hobbyer. Det betyr mye klær, utstyr, dill og dall som krever oppbevaring, sier Ingrid.

– Elfa-systemet fungerer som både en liten kontorplass til meg, en plass der jeg kan sy, og selve innredningen rommer utrolig mye. Det som er prikken over i´en (kanskje spesielt for meg) er at det ser skikkelig stilig ut. Nå har rommet gått fra å være roterom til å bli kontor til meg, kontor til mannen (han har egen plass), syrom og gjesterom – akkurat som visjonen var da vi tegnet huset! Vi får utnyttet hele veggen, fra gulv til tak, og har derfor frigjort mye plass i resten av rommet til andre ting.

Elfa - Smart oppbevaringsløsning på hobbyrommet

Ingrids løsning har godt med uttrekkbare meshkurver og hylleplass, og gjør det enkelt å skape orden på hobbyrommet. I tillegg har hun dype Décor-hyller som arbeidsbenk. For å gi alle småting sin faste plass og ha alt hun trenger lett tilgjengelig, har hun både oppbevaringtavler og -lister med kroker og bokser. Da er alt lett å finne og det blir ikke rotete!

«Sytalaus» montering

-Både jeg, Stian og svigerfar ble vel litt overraska over monteringen av garderoben, overrasket over hvor enkelt det var! Hele systemet var oppe på en god time, med god hjelp fra to små. Det var «sytalaust», som vi sier her på Vestlandet. Alt gikk smertefritt, og jeg og mannen kan etter 8 år sammen sette et stort kryss i taket da vi for første gang har montert noe sammen uten at det har blitt store uenigheter, ler Ingrid.

Elfa - Smart oppbevaringsløsning på hobbyrommet.

Klare for endelig å få orden på hobbyrommet. Store og små monterer Elfa!

Elfa - Smart oppbevaringsløsning på hobbyrommet

Elfa - Smart oppbevaringsløsning på hobbyrommet

Inspirert? Hvis du vil ha din egen Elfa-løsning eller orden på hobbyrommet, kan du besøke en av våre mange forhandlere. Du finner den nærmest deg her!

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken