Snarvei til hovedinnholdet
Elfa og Mayaslillehjem - Skyvedørsgarderobe med Linear skyvedører

Mai Kristins garderobe-makeover

Mange boligkjøpere innreder sitt nye hjem med planlegging og omtanke i hver detalj. Men garderobeplass kan noen ganger skli nedover lista med avgjørelser som må tas. Det kan bli både irriterende og kostbart etterhvert som det viser seg at det rimelige standardskapet eller den flatpakkede kommoden både er upraktisk og går fort i stykker. Det fikk Mai Kristin Kolstad erfare da hun innredet sin nye leilighet.

Lidenskap for interiør

Mai Kristin Kolstad er lidenskapelig opptatt av interiør, og de siste årene har følgerskaren på hennes Instagram-konto @maikrostinkolstad vokst til over 30 000 interiørentusiaster.

Da hun flyttet inn i en splitter ny leilighet, kunne hun virkelig utfolde seg og skape det perfekte interiøret. Men garderobe fulgte ikke med leiligheten, så den enkleste løsningen ble en standardgarderobe som «sånn nesten passet» i rommet.

Når det enkle ikke er det beste

Mai Kristin valgte en standard garderobeløsning med skrog og skyvedører foran. Inni var det hyller og kurver. Dessverre viste den seg å være upraktisk og av dårlig kvalitet, så etter bare to år måtte hun se seg om etter en bedre løsning.

– Den er jo nesten ny, og likevel er den helt ødelagt! Om du spør om jeg angrer i dag, så er svaret klart ja, sier hun.

– Garderoben gikk ikke opp til taket, så det ble mye dødplass der. Bakplatene falt av fordi skuffene i kurvstativene ikke hadde bakstoppere, så de smalt inn i platene bak. Skyvedørene hoppet ut av sporene og var vanskelig å få lukket igjen. Vinglete var det også. I det største skapet var hylleplatene så brede at de buet seg på midten fordi støtten ble for liten og tyngden på hyllen for stor.

Elfa og Mayaslillehjem - Skyvedørsgarderobe med Linear skyvedører

Ønske: Ryddig soverom med mye oppbevaring

Soverommet er nøkternt innredet med duse farger og stramme linjer, og Mai Kristin ønsket seg et skikkelig blikkfang i rommet, men ville samtidig beholde det ryddige og rolige uttrykket. Hun falt for skyvedøren Linear, som har taktile innfreste mønster, designet av den svenske mønsterdesigneren Hanna Werning. Mønsteret Mimic var en klar favoritt!

Her kan du lese mer om Linear og vårt samarbeid med Hanna Werning

Ikke bare oppbevaringsplass til klær

Virkelig gode oppbevaringsløsninger blir til når du planlegger dem nøye ut fra din egen hverdag, rutiner og behov. Mai Kristin innså raskt at hun trengte oppbevaringsplass til mer enn bare klær i garderoben. – Med min store lidenskap for interiør så var det også stort behov for god plass til tepper, puter, putetrekk, sengetøy og sengetepper, beskrev hun.

Med dette i mente, og etter at hun hadde anslått hvor mye hengeplass, hyller og uttrekkbare kurver hun trengte, var det bare å bestille garderoben.

Resultatet

Sammen med Mai Kristin har vi laget en liten film om hvordan vi ga garderoben hennes en skikkelig makeover!

 Forelsket i garderoben

– Jeg er nesten tom for ord. Garderoben er så vakker, romslig, praktisk, lekker og veldig innholdsrik. Det er vel lov å si at en kan bli forelsket i garderoben sin? skriver hun til følgerne sine på Instagram.

Vil du ha din egen Elfa-garderobe? Sett sammen den perfekte løsningen for deg i vårt planleggingsverktøy

Elfa og Mayaslillehjem - Skyvedørsgarderobe med Linear skyvedører

Elfa og Mayaslillehjem - Skyvedørsgarderobe med Linear skyvedører

Elfa og Mayaslillehjem - Skyvedørsgarderobe med Linear skyvedører

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken