Snarvei til hovedinnholdet

En nyhet du vil klikke med

Melaminhyllen har vært en trofast favoritt i årevis, like populær som plassbygget bokhylle i stua som til kontoret eller barnerommet. Men vårt nyeste tilskudd til hyllesortimentet er en Click-in melaminhylle med innebygde fester som klikkes rett på knektene, helt uten kapping og uten å måtte skrus fast. Den kommer i mange bredder og dybder slik at du kan skreddersy en løsning etter hva du skal oppbevare her.

I garderoben

I garderoben er den nye melaminhyllen perfekt til sko og brettede klær. Her har vi brukt hyller som er 60 cm brede og 40 cm dype.

elfa-click-in-melamin-2

elfa-click-in-melamin-1

I gangen

Gangen blir ofte kaotisk fordi her skal det oppbevare både store og små ting, og ofte har vi det travelt når vi skal ut døra. Nøkler, mobil, skjerf og luer bør være lett for hånden. Med click-in melaminhyller kan du lage flater som er dedikert til de ulike tingene du oppbevare i gangen. Supplér med tavler, kroker og godt med hengeplass. I denne gangen hadde vi bare 35 cm dybde tilgjengelig, men med hyller som er 60 cm brede og 30 cm dype lagde vi en løsning med full funksjonalitet.

Vil du lese mer om smarte løsninger til gangen?

Nå er orden i gangen en smal sak!

elfa-click-in-melamin-3

elfa-click-in-melamin-4

nyhet_30dybde

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken