Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - garderobe

En buffet av skyvedører

Vakre, elegante og sømløse skyvedører som glir stille på skinnen sin og med et lite svusj dekker til alt bak og gir rommet en ryddig og rolig følelse. Hvor herlig er ikke det? Vi har mange skyvedørsmodeller på menyen vår. Bli kjent med dem og se hvilke som faller i smak hos deg. Den stilrene, nette Vista er en favoritt hos mange. Eksklusive, majestetiske Estetic tilfører et hvert rom stil og karakter. Eller hva med den ultramoderne og stramme Artic?

UTEN PROFIL

Linear

Vår nyeste skyvedør Linear er så delikat og fullkommen at den raskt er blitt en favoritt. Mønstrene du kan velge blant er designet av Hanna Werning. Hanna er en av Sveriges mest anerkjente mønsterdesignere og når man ser hennes kreasjoner er det lett å forstå hvorfor. Måten hun har latt seg inspirere av Elfas designarv løfter denne dørserien og hyller Elfas historie på en subtil og vakker måte. Mønstrene har sitt opphav i linjer og symmetri hos de klassiske Elfa-hyllene og i metalltrådene i tråd- og meshkurvene. Linear finnes også med et vakkert innfelt speil og helt uten mønster, så her er det mulig å mikse og matche.

Les mer om Linear

elfa-linear

Scenic

Naturlige tresorter er en av av dagens sterkeste interiørtrender, men tilfører også noe tidløst og klassisk som passer til alle interiørstiler. Arkitekter og interiørstylister trekker stadig flere naturlige materialer inn i sine prosjekter. I en travel hverdag fylt av elektronikk, trafikk og visuell støy, vil vi slappe av hjemme. Her vil vi ha med oss naturen inn og finne roen blant den skandinaviske naturens varme farger. Vi gjør det enkelt for deg å få følelsen av ekte tre hjemme med vår nye skyvedør Scenic – som er helt uten profil.

Scenic kommer i to vakre utførelser; ”Adorable Ash” og ”Tasteful Teak”.

Les mer om Scenic

Elfa - Skyvedørsgarderobe - Scenic

MED PROFIL

Estetic

Estetic er eksklusiv og vakker. Den har en stilren, men robust profil. Funksjonell og gripevennlig med et moderne, elegant design. Profilene er sentrisk, det vil si at den ser lik ut fra begge sider, noe som gjør den perfekt som romdeler eller i en walk in-garderobe. Estetic er den av våre skyvedørsmodeller som gir deg flest valgmuligheter. Softclosing er en mekanisme som gjør at dørene lukkes stille og mykt – en liten detalj som gjør stor forskjell.

Du får våre modeller Estetic, Artic og Forma som topphengte skyvedører – en ny feature som raskt er blitt en favoritt. Topphengte skyvedører er kun festet i toppen og har ingen gulvskinne. En lekker løsning som gir grenseløse overganger i rommet.

Les mer om Estetic

Artic

Artic er ultramoderne og stram, men med skandinavisk letthet. Rette kanter og stramme linjer, samt sentrisk design gjør den like lekker som romdeler som til garderoben. Legger du til LED-belysning og softclosing, gir Artic interiøret ditt masse personlighet.

Les mer om Artic

Elfa - Skyvedørsgarderobe - Artic

Forma

Forma er en smal profil med elegante og myke former. Den gir en smal silhuett og lar fyllingene være i fokus. Forma er svært allsidig når det gjelder tilbehør – den kan velges med vår softclosing-funksjon for mykere lukking eller integrert LED-lys. Forma kan også fås som topphengt løsning, uten gulvskinne. Den kan også leveres som skråkappet dør.

Les mer om Forma

Ny skyvedør Forma

Vista

Vista er blitt manges favoritt. Lett, nett og lekker. Den smale profilen lar fyllingene i døren få all oppmerksomheten og passer perfekt i et skandinavisk interiør.

Les mer om Vista

Elfa - Skyvedørsgarderobe - Vista

Original

Original er vår klassiske skyvedør med stålprofil, og den døren med lengst historie i Elfas skyvedørsfamilie. Med sin enkle, litt buede profil, smelter den inn i de fleste miljøer. Til Original er det litt færre valgmuligheter, men velger du melaminfylling kan du faktisk male eller tapetsere den for å få den til å passe inn i interiøret ditt. Bare husk å behandle begge sider likt.

Les mer om Original

Elfa - Skyvedørsgarderobe - Original

Design

Når du har valgt din favoritt, kan du velge design på døren din. Estetic, Artic og Vista har flere ulike design å velge blant. Estetic og Artic, kan du faktisk lage ditt helt eget design på, med valget Adapt. Linear har sine vakre mønstre, designet av Hanna Werning som kan kombineres om du vil. Her er det bare å finne et design som passer hjemme hos deg og med din personlige interiørstil.

Fyllinger

Vi har utrolig mange vakre fyllinger å velge blant. Glass, speil, naturlige tresorter og melamin i lekre farger eller din selvvalgte NCS-farge. Ta turen til din lokale Elfa-forhandler for å se fyllingsprøver. Spennende kombinasjoner av materialer og farger, gir skyvedørsløsningen karakter og reflekterer din stil. Et vakkert blikkfang i rommet, som samtidig skjuler alt du måtte ha gjemt bak…

Elfa - Skyvedørsgarderobe - Fyllinger

Hvorfor skyvedører?

Egentlig er det enkel matematikk; Måltilpassede skyvedører er alltid den beste løsningen hvis du vil ha maksimalt ut av oppbevaringsplassen. Rett og slett fordi de dekker fra gulv til tak. I tillegg får de rommet til å virke større dersom du velger speilfyllinger. Uansett om du har masse boltreplass hjemme eller lever på begrenset plass, vil skyvedører gi deg den beste løsningen.

Elfa - Skyvedørsgarderobe - Hvorfor velge skyvedører

Fordi;

  • Velger du skyvedører, utnytter du plassen i høyden og bredden. Du får oppbevaringsplass fra gulv til tak.
  • Med skyvedører er det ingen sokkel, som ofte stjeler 15 cm.
  • Det blir ofte dødplass på toppen av et garderobeskap som enten samler støv eller rot.
  • Du trenger ikke holde av plass foran skyvedørerene for å åpne dem. Møbler kan plasseres foran (seng, nattbord, lenestol osv.).

Les mer om hvorfor du bør velge skyvedører fremfor slagdørsgarderobe

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken