Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Oppbevaring av småting

De små ting i livet

En god gammeldags roteskuff er kjekt å ha. Et samlingssted for alt det småtteriet som ikke har noen naturlig plass noe annet sted. Så får vi heller ta en opprydning der i ny og ne. De fleste andre småting derimot, bør ha sin faste plass, og være lett tilgjengelige når du trenger dem. Vi gir deg de beste tipsene til oppbevaring av de små tingene i livet.

Tavler

Elfa elsker tavler! Tavler kommer i mange størrelser og materialer, men felles for dem er at du utnytter veggplassen i stedet for  å lage kaos i skuffer og esker. Alt du henger på tavlen er lett synlig og lett å få tak i. En annen fordel er at når tavlen begynner å fylle seg opp, er du nødt til å rydde og sortere litt. Det blir aldri helt kaos. Med Elfa oppbevaringstavle kan du selv sette sammen en løsning som passer til det du skal oppbevare der. Like smart i garasjen som på barnerommet og på hjemmekontoret. Med magneter kan du henge opp viktige papirer eller koselige bilder på tavlen.

Elfa oppbevaringstavle

Kroker

Om det er rotet på skrivebordet, barnas små hobbysaker, savnede nøkler eller klaser med smykker i kommodeskuffen – en krok eller ti løser alltid oppgaven. Bruk kroker sammen med tavler eller rett på hengeskinnen for å gi en fast plass til små ting. I garderoben er kroker perfekt til klokker, smykker, skjerf og hatter. På kjøkkenet kan du bruke kroker til kjøkkenutstyr, de fine tekoppene og redskaper du vil ha enkelt for hånden. I garasjen er kroker et must til verktøy, hageredskaper og større ting som sykler og ski.

Les mer: Elfa elsker kroker!

Elfa bildegalleri kroker

Grunne hyller

Det er sikkert områder hjemme hvor det ikke er plass til vanlige hyller, men du likevel ønsker å utnytte oppbevaringsplassen? Fordelen med grunne hyller er at du har full oversikt over det som oppbevares der. Våre Utility home-hyller monteres uten knekter, rett på hengeskinnene, med et lite vipp. De har en liten kant som kan vende opp eller ned ettersom hva du ønsker.

På dette kontor/gjesterommet har vi brukt veggen til oppbevaring slik at gulvet frigjøres og man ikke behøver et stort skrivebord med skuffer som samler rot. Du har full oversikt over alt du trenger til lekser eller jobb lett tilgjengelig. Fyller du opp med noen fine pynteting og planter, blir løsningen både praktisk og dekorativ!

Elfa kontor

Bokser

For de aller minste tingene, kan transparente bokser hjelpe deg å holde orden. På barnerommet blir det fort blir kaos. Med hyller og bokser kan du organisere Lego, fargeblyanter, klistremerker, perler og pynt. På våre Utility home-hyller kan du lage et puslespill av bokser i ulike størrelser, og merke dem med etiketter. Boksene er enkle å ta med seg og sette tilbake når leken er ferdig. Boksene tåler oppvaskmaskin og du kan oppbevare mat i dem om du ønsker det. Til hobby-saker og på hjemmekontoret er hyller og bokser en super måte å holde orden på.

Her har vi satt opp vendbare hyller med bokser i mange størrelser slik at barna enkelt kan ta med seg det de trenger til dagens kreative prosjekter. Flere av boksene kan du hekte på våre oppbevaringstavle eller oppbevaringslist.

Elfa bildegalleri bokser

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken