Snarvei til hovedinnholdet

Elfas favoritter: Kroker

«Den må tidlig krøkes som god krok skal bli», sier folk. Helt enig! Derfor har vi alltid laget forskjellige kroker til systemet vårt, og resultatet er blitt at nå har vi en krok for det meste. Kroker tilfører oppbevaringsløsningen både fleksibilitet og mer oppbevaringsplass – og det liker vi. 

Her er våre 5 favorittkroker:

1. Universalkroken

En supernyttig krok som kan plasseres hvor som helst i Elfa-systemet ditt. Hekt universalkroken på en av trådene i trådhyllen og du kan dra dem frem og tilbake for plassering der du vil. Passer til alt fra klær, skjerf, belter eller nøkler. Passer godt til barn som kanskje synes det er vanskelig å brette klærne inn i garderoben. Heng så mange kroker du vil under en hylle så kan de bare henge klærne i hempene. Lett å finne og lett å få tak i.

Kroker: Elfa universalkrok
2.  Krokrekken

En krokrekke hektes oppi knekten slik at du får 5 eller 10 kroker på rekke og rad til det du måtte ønske. En super måte å utnytte plassen og oppbevaringsløsningen din på!

Kroker: Elfa krokrekke for knekt

3. Tavlekroken

Ah! Hvor herlig er det ikke når alle småtingene har sin egen plass slik at du ikke trenger å lete etter klokke, saks, nøkler eller alle de andre små tingene som har en tendens til å forsvinne på mystisk vis? Til våre oppbevaringstavler har vi mange forskjellige kroker som enkelt knipses på og kan flyttes rundt til du har perfeksjonert et system som passer hjemme hos deg.

Kroker: Elfa oppbevaringstavle med kroker

4. Basiskroken

Basiskrokene passer både på tavlene og på hengeskinnene våre. En fantastisk all-rounder som gir mange muligheter. Like fine til smykker og vesker i garderoben som til tekoppene på kjøkkenet.

Kroker: Elfa basiskrok

5. Redskapskroken

En tøffing som er like nyttig i garasjen som på vaskerommet – redskapskroker får vi aldri nok av! Til støvsugerslangen inne eller hageslangen ute, til stigen, trillekofferten eller kanskje ladekabelen til el-bilen? Mulighetene er uendelige!

Kroker: Elfa redskapsholder

Enkelte bilder kan inneholde produkter som ikke lenger er i salg. Se elfa.com for oppdatert sortiment.

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken