Snarvei til hovedinnholdet

Elfas favoritter: Hyller

Hyller kommer i mange former, lengder og bredder. Vi har dem i kjøkkenskapene, garderoben, på kontoret og barnerommet. De fleste oppbevaringsløsninger trenger hyller i en eller annen form.

 Her viser vi deg 4 av våre favoritt-hyller:

1. Klassisk melaminhylle
En klassiker som kan brukes i alle rom! Lag en plassbygget bokhylle, hyller over kontorplassen eller til leker på barnerommet. Melaminhyllene kan kappes om du vil, eller du kan velge blant mange standardlengder.

Elfa-melaminhyller

2. Vendbar hylle
Disse vendbare hyllene er blant våre absolutte favoritter! Så utrolig smarte og lette å montere! Finnes i to dybder og du hekter dem rett på hengeskinnene, uten knekter eller skruer. Velg om du vil ha den lille kanten opp eller ned. Når flere hyller monteres ved siden av hverandre vil de – uansett om kanten er opp eller ned – alltid forme en rett linje. Bruk dem på badet, i garderoben, på kjøkkenet eller på barnerommet.

Elfa-vendbare-hyller

3. Decór-hylle
Legg til litt luksus og en sofistikert finish på enhver oppbevaringsløsning med lekre detaljer i tre fra vårt Décor-sortiment. Tre gir en følelse av eksklusivitet og kvalitet. Lag dine egne kombinasjoner med hyller i grå eller hvit melamin. Klikkes enkelt på knektene og kommer i flere bredder og dybder.

Elfa-hvit-decor-hylle

4. Trådhylle
En tidløs tøffing som tåler masse vekt og hard bruk. Trådhyllen er like godt egnet til dine mykeste gensere i garderoben som til campingutstyret i boden. Samler ikke støv og kan kompletteres med avdelere, kroker og garderobestenger på undersiden. En kjær all-rounder for alle oppbevaringsløsninger.

Elfa_mai_2013_002_korrigert

Enkelte bilder kan inneholde produkter som ikke lenger er i salg. Se elfa.com for oppdatert sortiment.

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken