Snarvei til hovedinnholdet
Elfa topphengt skyvedør

Et moderne hjem med topphengte skyvedører

Den beste versjonen av hjemmet ditt får du ved å utfordre tradisjonelle idéer for hjeminnredning. Skap et hjem som er perfekt tilpasset din hverdag og dine behov. Våre nye topphengte skyvedører festes kun med takskinne, og lar deg innrede hjemmet ditt på helt nye måter!

Dette er topphengte skyvedører

Topphengte skyvedører er like vakre som de er praktiske. Det ser ut som om de svever over gulvet, og de gir deg mulighet til å skape et spennende interiør hjemme. Åpne gulvflater gir sømløse overganger, og du kan lage nye rom i rommet.

En viktig og praktisk fordel er at tradisjonelle gulvskinner må støvsuges ofte for å hindre at smuss og støv samler seg i skinnene, noe du ikke trenger å tenke på med en topphengt løsning!

Elfa topphengte skyvedører

Du får våre skyvedørmodeller Estetic, Artic og Forma som topphengte løsninger.

Det moderne hjemmet

Måten vi innreder hjemmene våre på er stadig i endring. Moderne interiørdesign utfordrer tradisjonelle tenkemåter rundt innredning hjemme. Finstuen med møbler som ikke skulle sittes i, er erstattet med den store sofaen der både familie og gjester samles. Det romslige spisebordet brukes til hverdags, fest og lekser, ikke bare til middagsselskaper. Upraktiske garderobeskap kastes ut til fordel for skreddersydd og personlig tilpassede oppbevaringsløsninger. Alle disse endringene bidrar til et funksjonelt og personlig hjem, som utnytter plassen best mulig og passer til menneskene som bor der.

Elfa - Topphengte skyvedører

Multifunksjonelle rom

Den beste versjonen av hjemmet ditt får du ved å innrede etter livet som leves der, og velge fleksible løsninger som kan endres og bygges om ettersom behovene endrer seg. Hva med å lage en liten kontor- eller hobbyplass i stuen eller bruke en del av soverommet til reach-in-garderobe? Lag soner og multifunksjonelle rom som passer deg og ditt liv. Det er bare fantasien som setter grenser!

I det lekre hjemmet til Kine og Tom i Stavern, kan du se hvordan de skapte kombinert hjemmekontor og møterom.

Elfa topphengte skyvedører

Her ser du topphengt skyvedørsmodell Estetic i utførelse Sanded black med fylling i klart herdet glass.

Slik fungerer skyvedører uten gulvskinne

Ekstra justerbare
Alle våre skyvedører er måltilpasset, men topphengte dører har egne dekklister og sidedeksler, som gjør det mulig å justere opp til 20 mm i høyden og 14 mm (-6/+8 mm) i bredden. Dette gir en perfekt en tilpasset dør, selv om målene skulle avvike litt.

Softclosing alltid inkludert
Topphengte skyvedører leveres alltid med softclosing, for en myk og sikker lukking av dørene.

Enkel montering
Topphengte skyvedører leveres med forborede komponenter så monteringen er enkel både å forstå og utføre.

Monteringsanvisning følger med dørene og du finner monteringsfilm på vår YouTube-kanal.

Stabil med gulvstift
For å holde dørene stabile når de åpnes og lukkes, monteres en liten gulvstift (som peker opp i døren) til gulvet med skrue eller teip.

Ekstra veggsikring
Løsningen monteres i taket, men sikres med sikkerhetsbeslag i veggen på hver side.

Åpningsmuligheter
Åpningsmulighetene skiller seg fra vanlige skyvedører på skinne ettersom bevegelsen begrenser seg til én dørbredde i hver retning på grunn av gulvstiften.

I denne filmen kan du se hvordan topphengte skyvedører er brukt for å dele opp et rom i ulike soner.

Elfa topphengte skyvedører

Mer inspirasjon?

Her kan du lese mer om:

Besøk din Elfa-forhandler, så får du hjelp til å planlegge dine oppbevaringsløsninger.

Elfa - garderobe

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken