Snarvei til hovedinnholdet

Skyvedører på badet?

Absolutt! Skyvedører er ikke forbeholdt kun garderoben. Flere og flere oppdager stadig nye bruksområder for skyvedører og våre skyvedører håndlages i uendelig mange høyder, bredder, og utforminger. Her viser vi deg hvordan skyvedører ble brukt på badet for å skjule vaskemaskinen og lage oppbevaring under skråtaket.

elfa-bad-for
FØR

Før var badet rotete og uten gode oppbevaringsløsninger. Den eneste oppbevaringen var en kommode. Et bad er fullt av småting og det fyller seg fort opp i skuffer, kurver og esker. Mye småoppbevaring kan se rotete ut, så sørg for nok av større baderomsmøbler. Servantskap og andre typer baderomsskap er praktiske, men for skikkelig plasseffektiv oppbevaring; hvorfor ikke velge skyvedører? Da kan du gjøre oppbevaringsløsningen akkurat så stor som du ønsker og den kan romme vaskemaskin og fylles med smarte funksjoner. Kanskje trenger du tørkestativ, uttrekkbare kurver, hyller eller kroker. Uansett – orden er innen rekkevidde!

Etter

Se hvor praktisk det ble! Bak skyvedørene er det godt med oppbevaringsplass og vaskemaskinen er skjult. Skyvedørene i farget glass er dekorative, passer til flisene på gulvet og er et fint blikkfang i rommet.

Les mer om våre skyvedører her

elfa-bad-2

elfa-bad-3

Tips!

Badet er et våtrom og det kan bli både varmt og fuktig her. Derfor må skyvedørene ha fyllinger som tåler slike omgivelser. Glass- og speilfyllinger er fint til dette. Unngå materialer som tre, spon, melamin. De vil kunne bue seg og bli skadet av fukt. Dersom du har innredning bak dørene, bør den ikke kappes. Endene vil kunne ruste i et fuktig miljø slik som på badet. Planlegg heller en løsning som utnytter plassen så godt som mulig og er det litt plass til overs kan du feste en krokrekke på enden til f.eks. badekåper, håndklær eller nattøy.

elfa-bad-5

 

 

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken