Snarvei til hovedinnholdet
Elfa og Stylizimo - Oppbevaring for kjeller og bod

Elfa samarbeider med Stylizimo

Nina Holst er damen bak den kjente interiørprofilen Stylizimo, og hennes hjem inspirerer interiør-entusiaster over hele verden. Men et strøkent hjem krever gode oppbevaringsløsninger og sammen med Nina skreddersydde vi oppbevaring for hennes kjellerbod, med all den plass hun trenger til stort og smått.

Bildene i denne saken er tatt av Nina Holst/Stylizimo.

Elfa samarbeider med Stylizimo

Utgangspunktet

– Kjellerrommet vårt har vært kaotisk siden vi flyttet hit for fire år siden, forteller Nina. Kjellerrommet var et typisk lagerrom med betonggulv og umalte vegger, der hun oppbevarte interiør, hobbyutstyr og klær som ikke er i sesong. Rommet er firkantet, men med en liten nisje der vi straks planla en mini-walk-in til sesongoppbevaring av klær. I tillegg lagde vi et eget rom i kjellerrommet med skyvedører med godt med plass til oppbevaring bak.

Rom i rommet

Nina er estetiker til fingerspissene og hun ønsket oppbevaring som kunne fylle rollen som en fullverdig del av interiøret. Vi valgte derfor hyller og kurver fra Décor-sortimentet, som har detaljer i hvitmalt bjørk. Det gir løsningen et eksklusivt uttrykk uten å kompromisse med funksjonaliteten. På hyllene samlet Nina mindre ting i hvite pappkasser for å holde den minimalistiske og gjennomførte fargepaletten hun er så kjent for.  – Vil du se det som er i kassene kan transparente plastbokser være mer funksjonelt, men det ser også mer rotete ut, mener Nina.

Elfa og Stylizimo - Oppbevaring for kjeller og bod

Løsningen er ekstra dyp slik at man kan gå inn bak skyvedørene og det blir et eget rom i rommet.

Elfa og Stylizimo - Oppbevaring for kjeller og bod

Mesh-kurver skjuler delvis innholdet, men du ser fortsatt nok til at det er enkelt å finne frem i dem! Kurvene fra Décor-sortimentet har en ramme i hvitmalt bjørk som gir en eksklusiv og lekker løsning.

Elfa og Stylizimo - Oppbevaring for kjeller og bod

Hvite pappkasser skjuler det du vil og rommer mye. Er du kreativ eller ønsker bedre oversikt kan du lage fine etiketter og skrive hva kassene inneholder.

Elfa og Stylizimo - Oppbevaring for kjeller og bod

Skyvedøren Estetic har en bred profil og kan deles inn akkurat som du ønsker. Det gir en spennende visuell effekt og en personlig løsning.

Walk-in

Rommet er relativt stort, og Nina ønsket å skille klesoppbevaring fra resten av tingene som skulle lagres der. Vi lukket nisjen med skyvedører og innredet med hyller, heng og uttrekkbare kurver. Nina valgte skyvedøren Estetic, som er en kraftig profil med et stramt og moderne design. Profilfargen heter Sanded black og fyllingen er det vakre matte glasset Frosting white.

- Walk-in - Skooppbevaring - Elfa-hyller og -kurver med detaljer fra Décor-sortimentet

I nisjen har Nina god plass til sko og klær som ikke er i sesong. Plassen er utnyttet fra gulv til tak, og planlagt for å passe perfekt til det som skal oppbevares der.

Elfa og Stylizimo - Walk-in - Skooppbevaring - Elfa-hyller med detaljer fra Décor-sortimentet

Hallo sko! – Endelig har skoene mine godt med plass og jeg har full oversikt, sier Nina.

Elfa og Stylizimo - Walk-in

Kombinasjonen svart og hvitt er en tidløs klassiker, men alltid trendy og passer perfekt til Ninas interiørstil.

Resultatet

Nina forteller at rommet som tidligere var rotete og uorganisert, nå er funksjonelt og enkelt å holde ryddig. I tillegg er gulvplassen frigjort og hun har mulighet til å benytte resten av rommet til det hun måtte ønske. – Plutselig har alt fått sin faste plass, og vi finner det når vi trenger det. Dette er blitt et praktisk og ryddig rom, og i tillegg ser det bra ut!

Les mer om Ninas Elfa-løsninger på Stylizimoblog.com

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken