Snarvei til hovedinnholdet

Nå er orden i gangen en smal sak!

Hvis du er en av oss som synes det er vanskelig å holde det ryddig i gangen, vil du elske Elfas nye produkter til smale rom eller der du trenger å bevare mest mulig gulvplass. Med smarte produktnyheter er tiden inne for å utnytte veggene maksimalt!

En gang i harmoni

Du trenger egentlig ikke mer enn en 35 cm dyp vegg, med Elfa er det nok til å lage en oppbevaringsløsning med full funksjonalitet. Våre nye uttrekkbare produkter i Classic 30-sortimentet gjør at du raskt finner vanter, luer, treningstøy eller annet som oppbevares i gangen. De nye nye skouttrekkene gir deg plass til alt fra dansesko til boots – lett tilgjengelig og ute av veien.

Vil du se mer fra denne herlige gangen? Se våre nye filmer!

Ved å mikse hyller, kurver og småoppbevaring, blir gangen hjemmets naturlige hovedkvarter. Skooppbevaring over gulvet, gjør det lettere å holde det rent i gangen.

Du finner våre produkter i 30-dybde på våre produktsider.

Vil du ha flere tips til en ryddig gang? Her er våre beste tips!

  • Ha nok plass til sko! Vi har i snitt 19 par sko hver og det blir fort trafikk-kork i gangen hvis alle står parkert på gulvet. Bruk høyden og plasser dem oppover veggen etter hvilke du bruker mest.
  • Lag oppbevaringsløsninger i barnas høyde så får de tak i tingene sine, og kan selv henge dem på plass igjen.
  • Gi alle småtingene som du bruker hver dag, som nøkler, lommebok og solbriller sin faste plass i gangen. Lett tilgjengelig på en egen krok eller liten hylle. Da sparer du deg selv for panikk-leting på vei ut.
  • Trådhyller og -kurver  er supre i gangen fordi jord og grus fra sko og sportsutstyr faller gjennom trådene og enkelt kan støvsuges opp. Fuktighet tåler de også. Andre hyller blir fort både skitne og ødelagte av den røffe behandlingen i gangen.
  • Sorter etter sesong. Det er ingen grunn til at hyller og kurver skal flyte over av luer og skjerf hele året. Om våren kan du pakke bort alt vintertøyet og omvendt.

Vil du ha flere tips til skooppbevaring? Slik oppbevarer du skoene dine smart

nyhet_30dybde_1

Her har vi brukt universalkroker på undersiden av hyllekurvene. Hekt på så mange du vil akkurat der du vil ha dem!

nyhet_30dybde_2

 

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken