Snarvei til hovedinnholdet
Elfa samarbeider med ByBenedicthe - Skyvedørsgarderobe

Garderobeinspo hos en ekte fashionista

Du har kanskje sett ett eller flere av hennes lekre Instagram-bilder eller blogginnlegg på bloggen bybeneditcthe.no? Benedicthe Bjerke er aktuell i alle kanaler for tiden. Hun er en trendsetter innenfor mote og interiør, samtidig som hun gir publikummet sitt et ærlig innblikk i både hjem- og familieliv. Med en glamorøs garderobe de fleste av oss bare kan drømme om, blir det ekstra viktig å ta vare på hvert plagg og hvert skopar. Og nå var det på tide med ny garderobe. Her ser du resultatet!

Benedicthe og ektemannen Egor har en åpen walk-in-garderobe der alt av klær som kan brettes oppbevares, men manglet plass til hengende plagg og sko. Soverommet er lyst og lekkert, og hun ønsket å bevare den rene, åpne følelsen. En skreddersydd garderobeløsning med skyvedører langs den ene veggen ble løsningen.

SKYVEDØRER

Benedicthe ønsket skyvedører i hvitt glass og falt for det kritthvite, matte glasset Frosting white. Skyvedøren Artic har et stramt og moderne design og var perfekt for stilen hennes. For å gi dørene en spennende twist, ble de delt inn i tre felt og fikk integrert LED-belysning i takskinnen. Det gir et mykt lys ned langs dørene og et ekstra elegant uttrykk.

Les mer om våre skyvedører

Elfa samarbeider med ByBenedicthe - garderobe

INNREDNING

Det viktigste når du planlegger innredning i garderoben, er at du først tenker gjennom hva som skal oppbevares der. Da kan du legge til produkter som passer, slik at alt får sin faste plass. Hos Benedicthe skulle garderoben romme hengende plagg og sko. Derfor innredet hun med lang garderobestang langs hele bredden og uttrekkbare skostativ under, som hvert rommer seks par sko.

Les mer om oppbevaring av sko

Elfa samarbeider med ByBenedicthe - garderobe

For å gjøre innredningen hakket mer eksklusiv i stilen, valgte hun hvite Décor-lister, som setter prikken over i-en.

Elfa samarbeider med ByBenedicthe - garderobe

Elfa samarbeider med ByBenedicthe - garderobe

Klær som henger på kleshenger holder seg krøllfrie, og du finner enkelt frem når antrekket skal komponeres.

Elfa samarbeider med ByBenedicthe - garderobe

GARDEROBE I AKSJON

Her kan du se Benedicthes film fra garderoben sin:

DESIGNE DIN EGEN DRØMMEGARDEROBE?

Her kan du tegne din egen garderobe i vårt planleggingsverktøy

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken