Snarvei til hovedinnholdet
Elfa-Skyvedørsgarderobe-med-Décor-Malin-Karlsson

Garderobe med wow-faktor

Tiden da garderobe stod nederst på prioriteringslisten hjemme er definitivt over. Tidligere handlet det om å sette inn et skap eller en kommode og så var oppbevaringen i orden. I dag er garderoben vår en viktig del av interiøret hjemme, både fordi vi vil at den skal være praktisk og skreddersydd til våre behov, men også at den skal se bra ut og forsterke interiørstilen vår. Bare spør Malin som har skapt drømmegarderoben i sin helt egen stil med nye Elfa Décor!

Malin (30) er interiørdesigner og står bak Instagram-kontoen @mallainterior (#gofollow!). Til daglig jobber hun med salg av kjøkken, garderobe og bad, så hun vet viktigheten av en god garderobeløsning. Da Malin i høst flyttet fra hus til en liten leilighet ble det enda viktigere med praktisk oppbevaring. Men designet ville hun ikke kompromisse på.

Valgte Elfa Décor

Malin valgte Elfas nye Décor-serie i hvitt.

– Jeg falt for Décor-serien fordi den ikke bare er stilig å se på, men også veldig praktisk, forklarer Malin.

Décor-serien inneholder detaljer i tre, som skuffer, hyller og pyntelister. Serien bygger på Elfas klassiske topphengte innredning som gir maksimal fleksibilitet til å bygge innredningen som du vil, og som er enkel å bygge om når behovene endrer seg (eller du bare ønsker litt forandring!) Med kombinasjonen av lukkede skuffer og åpne hyller kan du velge hva du vil vise frem og hva du vil skjule.

– Her fantes det løsninger ikke bare til oppbevaring av klær, men til sko, hatter, smykker, neglelakk, sengetøy, pynteputer. Alt man trenger plass til i en liten leilighet! Sier Malin fornøyd.

Elfa-Skyvedørsgarderobe-med-Décor-Malin-Karlsson

Elfa-Skyvedørsgarderobe-med-Décor-Malin-Karlsson

Skyvedører med wow-faktor

Malin ønsket å ha skyvedører foran innredningen for en elegant og personlig løsning.

– Siden Décor-innredningen var så stilig i seg selv falt valget på dører i klart glass, forteller hun. Skyvedørsmodellen Artic med sorte profiler ble en tøff kontrast til den hvite innredningen bak.

Malin er veldig glad i å pynte seg og har mange kjoler som måtte få plass i garderoben. – Alle disse kjolene blir jo ikke brukt hver dag, men siden dørene er i glass fungerer kjolene som en dekordetalj i rommet, sier hun.

Elfa-Skyvedørsgarderobe-med-Décor-Malin-Karlsson

Elfa-Skyvedørsgarderobe-med-Décor-Malin-Karlsson

Vinklede metallhyller er praktiske i garderoben og kan gi oppbevaringsplass til sko, hatter eller fine magasiner.

Elfa-Skyvedørsgarderobe-med-Décor-Malin-Karlsson

I tilbehørsskuffen har Malin laget system i smykker, neglelakk og hårpynt. Ikke bare blir det enklere å finne ting når du trenger det, de holder seg også fine lenger når de ikke ligger hulter til bulter i en skuff eller boks.

Elfa-Skyvedørsgarderobe-med-Décor-Malin-Karlsson

Inspirerer vennene

Når garderoben var montert kunne hver kjole, hatt og hvert skopar organiseres og plasseres ut – akkurat slik Malin ville ha det. – Jeg er superfornøyd! Og alle som ser garderoben min, både her hjemme og på Instagram synes den er rålekker. Jeg har allerede fått masse skyt, sier hun fornøyd.

Vil du ha Malins garderobe?

Hun har valgt:

  • Topphengt Klikk-inn-system i hvitt
  • Décor-produkter i hvitt med slette håndtak i fargen Brushed nickel
  • Skyvedører Artic Trio med profil i Sanded black og fyllinger i klart herdet glass

Elfa-Skyvedørsgarderobe-med-Décor-Malin-Karlsson

Elfa Décor kan også velges i grått. Se hvordan det ble i gangen til interiørprofilen Janice Wistrand her.

Elfa-Garderobe-med-Décor-Janice-Wistrand

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken