Snarvei til hovedinnholdet

Drømmegarderobe med rom for lek

Leter du også etter den optimale oppbevaringsløsningen til ditt barnerom? Kanskje du har testet diverse frittstående løsninger med hyller og kommoder som stjeler gulvplass og er umulige å holde ryddig? Løsningen er langsiktig og praktisk oppbevaring der både klær og leker får plass. 

Barn har et uendelig behov for plass til lek, og mange foreldre er på konstant søken etter oppbevaringsløsninger som fungerer på barnerommet. Et fleksibelt oppbevaringssystem med riktig innredning, tilpasset det som faktisk skal oppbevares der, gir plass plass til både klær, bøker og leker. Fleksibilitet er viktig for at du skal kunne bygge om systemet etter hvert som barnet vokser. Når barnet blir tenåring forsvinner lekene ut og plassen skal romme klær, skolesaker og sportsutstyr. Da kan du bygge om løsningen med produktene du allerede har, eller komplettere med produkter som passer til det nye oppbevaringsbehovet.

Skyvedører på barnerommet

Skyvedører er perfekte for barnerom. Du får oppbevaring fra gulv til tak, og full utnyttelse av plassen. Velg fyllinger som passer interiøret i rommet og kanskje i noen glade farger? Her har vi valgt Vista Plain med hvit profil og fyllingene Soothing Sage og Fresh Sage. Friske og lekne på smårollingens rom, men også trendy og kule på tenåringens rom.

Her finner du våre skyvedørsmodeller

Elfa oppbevaring til barnerom

Elfa oppbevaring til barnerom

Leker og klær side om side

Uttrekkbare kurver kan løftes ut av rammen når det er tid for lek, og enkelt settes tilbake. De finmaskede meshkurvene forhindrer at småting faller ut, samtidig som de er transparente nok til at de små enkelt ser hva som er oppi og finner det de leter etter.

Elfa oppbevaring til barnerom

Små leker kan oppbevares i uttrekkbare meshkurver eller bokser.

Elfa oppbevaring til barnerom

Løft ut og plasser kurvene med leker på gulvet etter behov. Når leken er over, kan du sette dem tilbake i rammene igjen.

Se ulike uttrekkbare kurver her

Barnerom med sesongoppbevaring i høyden

Planlegg barnas oppbevaring i rett høyde slik at de lett kan nå klær og leker. Sesongoppbevaring av klær og sko på øverste hylle frigjør plass i garderoben, og kan enkelt flyttes ned når sesongen skifter.

Les mer om sesongoppbevaring

Elfa oppbevaring til barnerom

Elfa oppbevaring til barnerom

 

 

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken