Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Walk-in - Charlotta Flinkenberg

Charlottas walk-in closet

Medieprofilen og motejournalisten Charlotta Flinkenberg har innredet sitt walk-in closet, eller sitt ”dressingroom” som hun kaller det, med Elfa Décor. Resultatet ble en oppbevaringsdrøm med både mote og funksjon i fokus, og full oversikt! Her forteller hun med egne ord om hvordan hun gikk frem.

Før

Slik var rommet Charlotta har forvandlet til et drømmeaktig walk-in closet!

Elfa - Walk-in - Charlotta Flinkenberg

En garderobe som kombinerer fashion og funksjon

Ettersom klær er en så stor del av jobben min og sko er min store lidenskap, er oppbevaring for både klær og tilbehør viktig for meg. Det er lite jeg synes er morsommere enn å velge hvilket antrekk jeg skal ha på meg. Det er selvsagt mye enklere når det er lett å finne ting.

Jeg har hatt mange garderobeløsninger i årenes løp. Fra å bo trangt og måtte stue unna sesongbaserte klær på loft og i kjeller, til små og overfylte garderober, til større garderober og walk-in closets. Dette er den tredje, og forhåpentligvis siste, garderoben jeg innreder. Nå har jeg lært av mine tidligere erfaringer, og vil faktisk kalle meg en slags ekspert på området.

For meg handler det om mote, men også funksjon. Funksjonene må tilpasses klærne for at oppbevaringen skal være optimal. Jeg har valgt lyse farger i rommet og på innredningen ettersom jeg har så mange fargesterke klær. På den måten rammes alt inn på en fin måte.

Det føles som min egen lille motebutikk!

– Charlotta

Elfa - Walk-in - Charlotta Flinkenberg

Décor-sortimentet finner du her

Elfa - Walk-in - Charlotta Flinkenberg

Jeg elsker de smarte tilbehørsskuffene der jeg kan organisere alle smykker, belter, solbriller og annet tilbehør i ryddige små rom.

Elfa - Walk-in - Charlotta Flinkenberg

Jentedrømmen gikk i oppfyllelse

Mitt valg av oppbevaring falt på Elfas nyeste designserie Décor, som idag er den garderobeinnredningen som pryder mitt vakre dressingroom med rosamalt tak og hvitt veggtil-vegg-teppe. Mitt dressingroom er den ultimate pikedrømmen med god plass, en innbydende atmosfære og full oversikt over alle klærne mine – men blikkfanget er først og fremst alle skoene mine.

Lyset flommer gjennom rommet

– Charlotta

Mitt ønske var å tilpasse hengeplassen til de plaggene jeg har, altså kort heng (jakker, gensere, bluser mm) og lengre heng (lange kjoler, kåper, bukser mm). Det var også viktig å sette av plass til et stort helfigurspeil, samt generøst med plass til alle skoene mine.

Elfa - Walk-in - Charlotta Flinkenberg

Vinklede hyller finner du her

Elfa - Walk-in - Charlotta Flinkenberg

Skohyllene kan heves og senkes for å gi nok plass til alle typer skotøy, fra flate ballerinasko til pumps med hæler i ulik høyde, og høye boots og støvler. Konvoluttveskene mine ser fantastiske ut på de vinklede metallhyllene.

Skap ditt eget walk-in closet

Om du ikke har et like stort rom å avse som Charlotta, kan du likevel skape ditt eget walk-in closet – uansett om du har stor eller liten plass. Det handler om å utnytte den plassen du har til rådighet med smarte løsninger tilpasset dine ting.

Les mer om walk-in closets her

Elfa - Walk-in closet

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken