Snarvei til hovedinnholdet
Elfa - Bokhylle

En liten bokhylle eller eget bibliotek?

Plassbygde bokhyller er i vinden som aldri før og å bygge en hjemme er enklere enn du tror. Du behøver ikke kostbar finsnekring og permanente innbygde løsninger, dette fikser du selv. Du kan velge topphengt Klikk-inn-system med bærelist og hengeskinner, eller mer tradisjonell variant med fastmonterte veggskinner. Til hyllesystemet trenger du veggskinner, knekter og melaminhyller. Du kan fylle veggen fra gulv til tak og justere høyden mellom hyllene etter bøkenes størrelse. Med andre ord – en optimal bokhylle!

Enkelt å tilpasse

Med stramme melaminhyller montert med veggskinner og knekter, er Elfas Hyllesystem blitt en sann interiørklassiker. Du finner dem i hjem over hele verden og de er ofte avbildet i velrennomerte interiørmagasiner. Det enkle, elegante designet på Hyllesystemet lar bøker og interiørdetaljer som vaser, postere og planter få stå i fokus. Hyllesystemet er enkelt å tilpasse på utfordrende steder, som for eksempel over dører, under trapper eller under skråtaket.

Elfa - Bokhylle

Tilfør personlighet

Med bare veggskinner, knekter og hyller kan du enkelt sette opp en plassbygget bokhylle, skreddersydd for din vegg.  Alle vegger, selv over en dør, kan brukes. Takket være den solide konstruksjonen tåler hyllene et stort antall bøker. Legg til smart tilbehør som bokstøtter og avdelere for å holde alt på plass, og gjør det ekstra lekkert med pyntegjenstander, planter eller bilder. Slik blir bokhyllen både personlig og en viktig del av interiøret i rommet.

Utnytt høyden

Trenger du et sted å trekke deg tilbake med en god bok, lytte til musikk eller ta en liten power nap? Bygg en bokhylle på øvre halvdel av veggen, så holdes gulvplassen fri og du kan ha en sofa, dagseng eller et skrivebord her.

Her ser du hvordan du kan bygge deg en koselig lesekrok

Elfa - Bokhylle

Nattbord på veggen

Hold gulvet rundt sengen din fritt ved å bygge et nattbord på veggen. Du kan skape ditt eget skreddersydde nattbord med veggskinner, knekter og melaminhyller. Plasser hyllen i midjehøyde for et trendy uttrykk. På hyllene kan du legge bøker, briller, vekkerklokke eller andre ting som ellers blir til smårot på soverommet.

Elfa - Bokhylle

Enkelte innlegg og bilder på denne bloggen kan inneholde produkter som ikke lenger er i salg. Se våre produktsider for oppdatert sortiment.

 

 

 

 

 

 

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken