Snarvei til hovedinnholdet
Elfa topphengte dører

Topphengt lykke hos Mitt lille hjerte

Janne Iversen har med sin populære Instagram-konto blitt en inspirasjonskilde for mange interiørelskere i inn- og utland. Som en drøm i hvitt, sort og støvrosa gir bildene fra Jannes hjem oss en helt spesiell opplevelse. Da soverommet skulle kompletteres, stod topphengte skyvedører på toppen av ønskelisten.

Jannes lekre soverom er i utgangspunktet stort og rommer en dyp garderobe under skråtaket. De 10 årene familien har bodd i huset, har de hatt en åpen løsning med hyller og kurver. Da Janne oppdaget de nye topphengte skyvedørene, fant hun ut at disse ville sette prikken over i’en for både garderoben og soverommet. Med en forkjærlighet for den klare kontrasten mellom sort og hvitt, gikk hun for toppmodellen Estetic med matt sort profil og krystallhvitt glass.

 

– Det er utrolig fint med sort kontrast mot det hvite glasset. Glassdører gir en luksuriøs og delikat romfølelse. Soverommet er i utgangspunktet stort, og jeg vil si at det virker enda større med en hel vegg med garderobedører. Og det ble bare så stilig med LED-lys som både er praktisk gir en lun og fin stemning på soverommet, sier Janne.

Topphengte skyvedører ser ut som om de svever over gulvet og de gir en deilig åpen atmosfære. Gulvet frigjøres og rommet føles fritt og åpent. En topphengt løsning har ingen gulvskinne, noe som gjør at rommet føles større. Det blir enklere å gjøre rent, uten gulvskinne hvor det samler seg støv og smuss.

– Det ble skikkelig bra! Tøft og luksuriøst. Jeg er veldig fornøyd med at dørene er topphengte, så vi slipper gulvskinne. I tillegg er de stødige å skyve, selv når ungene leker gjemsel inne i garderoben, forteller Janne.

Les mer om topphengte dører.

Janne Iversen bor i Trondheim og driver bloggen mittlillehjerte og Instagram-kontoen @mittlillehjerte.

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken