Snarvei til hovedinnholdet
Elfa-Skreddersy-oppbevaring-til-gangen

Skreddersy oppbevaring til gangen

Mange drømmer om en ryddig og innbydende gang. Og uansett størrelsen på gangen din, kan du alltid skreddersy en oppbevaringsløsning som passer dine behov. 

Start med å tenke på…

HVEM

Hvem skal bruke oppbevaringen? Inkluder både venner og familie. Hvor mye plass trenger hvert familiemedlem?

HVA

Hvilke aktiviteter driver dere med i de ulike sesongen? Hvilke klær og hvilket utstyr følger med disse? Prøv å estimere antall jakker, sko, vesker etc. du trenger å ha tilgang til. Nøkler og post bør også ha sin egen plass.

NÅR

Hvilke klær og hvilket utstyr trenger du tilgang til om sommeren, men som kan ryddes bort om vinteren? Prøv å telle opp antall sko, støvler, jakker, vesker og annet utstyr du trenger plass til i vinterhalvåret. Gjør det samme for sommerhalvåret.

HVORFOR

Trenger du virkelig alt som oppbevares i gangen? Utnytt muligheten til å sortere og kaste ting du ikke bruker, eller som er ødelagt. Spør deg selv om hva som er viktigst å oppbevare her, og finn om mulig plass til resten på andre lagringsplasser i huset.

MÅL

Mål plassen der oppbevaringen skal stå. Bredde (på to steder), høyde (på tre steder) og dybde. Husk å ta målene der skyvedørene skal stå ettersom det kan være skjevheter i gulv og tak.

SKYVEDØRER

Velg om du vil dekke til oppbevaringsløsningen din med skyvedører. Det påvirker hvordan du kan plassere innredningen bak. Uttrekkbare komponenter må plasseres slik at de ikke står der skyvedørene overlapper. Da vil du ikke kunne trekke dem ut. Les mer om skyvedører.

PLANLEGG

Gå til vårt planleggingsverktøy eller ta med deg målene dine til en Elfa-forhandler.

 

DEN LILLE GANGEN

En liten veggflate er alt du trenger! Denne løsningen er bygget på veggskinner og kan ikke tegnes i vårt planleggingsverktøy, men vi har laget en handleliste du kan ta med til butikken.

Elfa-Skreddersy-oppbevaring-til-gangen

1 seksjon med veggskinner
Bredde: 630 mm.
Høyde: 2400 mm
Dybde: 600 mm

Handleliste

401210 Veggskinne hvit x 2
410310 Knekt Click-in 30 cm hvit x 2
601218 Knektavslutter 32 cm venstre, hvit x 1
601318 Knektavslutter 32 cm høyre, hvit x 1
472410 Universalkrok, hvit 3-pack x 1
450210 Trådhylle 30, 60 cm hvit x 1
605816 Dobbelthenger 60 cm hvit x 1
453110 Vendbar hylle hvit x 1
701010 Skohylle hvit x 1

NB! Du kan planlegge en liten løsning, fra 450 mm bredde og med veggskinner, i planleggingsverktøyet. Du kan enkelt legge til, bytte ut og fjerne produkter. Har du begrenset dybde kan du bruke en bøylehenger i stedet for vanlig garderobestang for å kunne ha kleshengere i løsningen.

Les mer om orden i gangen

 

 

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken