Snarvei til hovedinnholdet

Fire veier til smart oppbevaring

En dør, et vindu, skjeve gulv, tynne vegger eller andre faktorer i rommet kan gi utfordringer når oppbevaringsløsninger skal planlegges. Da er det godt at du kan velge en løsning som er perfekt for ditt rom – uten å kompromisse med funksjonaliteten. Det kan hende at du bør velge en frittstående oppbevaring som ikke krever skruing i veggene eller at du bør velge en løsning som lett kan endres eller kanskje du bare vil bare bruke øverste halvdel av veggflaten? Når målet er smart oppbevaring, sier vi at det er fire veier til målet – se her!

1. Bærelist + hengeskinner = Full fleksibilitet!

Man kan jo ikke annet enn å elske et system som gir full fleksibilitet og kan spekkes med smarte løsninger? Behovene våre endrer seg gjennom livet; vi flytter, rommene ommøbleres eller de går fra å være barnerom til å bli kontor eller treningsrom. Et hjem er i stadig forandring – og det er oppbevaringsbehovene dine også. Derfor er løsninger du kan bygge om og bygge på, i takt med disse endringene, den beste investeringen du kan gjøre. Vårt hengesystem består av bærelister og hengeskinner, hvor det kun er bærelisten som skrus fast i veggen. Resten hektes på. Her er det masser av funksjoner som kan legges til ettersom hva du skal oppbevare. Buksehenger, slipshenger, uttrekkbare kurver og skohyller, kroker, tavler og garderobestenger. Komponer en løsning som er skreddersydd for deg.

Hengesystemet er enkelt å planlegge, enkelt å montere og enkelt å endre. Les mer om vårt hengesystem her.

hengesystem

2. Veggskinner – en ekte klassiker

Mange har forsøkt å kopiere Elfas design, men det er dette som er originalen. Vårt veggmonterte system er like smart som det er solid og stilrent, skandinavisk designhistorie skrudd rett opp på veggen. Veggskinner egner seg til veggflater som er litt spesielle (for eksempel skråtak) eller dersom du rett og slett ønsker deg en tradisjonell hylleløsning. Velg veggskinner i platinum for en lekker industriell look.

Les mer om vårt veggmonterte system her.

veggskinner

3. Freestanding – Oppbevaring som står på egne ben

Freestanding er et fullverdig oppbevaringssystem, med alt du måtte ønske deg, men helt uten skruer. Du trenger faktisk ingen verktøy for å montere det i det hele tatt! Freestanding gir deg det samme store utvalget av funksjoner og tilbehør som hengesystemet, men står på egne føtter. Det gjør det godt egnet til løsninger som skal stå under et vindu, ved skråtak eller som en øy i walk-in garderoben.

Les mer om Freestanding her.

elfa_freestanding

4. Kurvsystem – Ett alene eller flere sammen?

Et kurvstativ eller to finner du i de fleste norske hjem, for dette er enkel og effektiv oppbevaring. Men visste du at du kan komponere ditt eget kurvsystem, velge blant mange ulike bredder, høyder og dybder? Du kan bygge flere stativ oppå hverandre, i høyden og bredden, ved å feste dem sammen med stativklips. Så er det bare å fylle dem med ulike typer kurver i tråd eller mesh. Det beste er at at kurvsystemet enkelt kan bygges om, eller flyttes, og du kan legge til masse smart tilbehør som knaggrekker, hjul, etiketter og garderobestenger.

Her har vi laget en praktisk løsning for barnerommet, hvor alt er lett tilgjengelig – selv for de små. Les mer om vårt kurvsystem her.

Elfa barneklær

kurvsystem

Hva passer best hos deg?

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken