Snarvei til hovedinnholdet
Elfa tøykurv

Elfas favoritter: Tøykurven

Mange kjenner de tradisjonelle trådkurvene og meshkurvene våre, men visste du at vi har et mykere alternativ også?

Tøykurven er en av våre klare favoritter, fordi den passer i nesten alle rom og har så mange smarte funksjoner! Hvis du ikke har sett den, så er den laget i hvitt kanvas-stoff, har to håndtak og er inndelt i to rom. Den kommer med en uttrekkbar ramme i hvit eller platinum farge, så du kan trekke den ut som en vanlig kurv, men også løfte hele tøykurven ut av rammen i håndtakene og ta den med deg. Vil du ha en lukket løsning kan du legge til et lokk.

Vi viser deg noen av mulighetene du har med tøykurven vår, så kanskje du får noen idéer du kan bruke hjemme hos deg?

Til barnerommet

Å rydde hauger av kosedyr som må balanseres på hyller eller danderes langs sengekanten, kan være en tidkrevende affære. Barna tar med seg lodne venner fra rommet sitt og til stua eller der det skal lekes. Å rydde opp igjen er sjelden like gøy. Med tøykurven kan alle de myke kompisene legges i kurven og ryddes vekk når leken er over, enten bak skyvedører eller i en oppbevaringsløsning på barnerommet. Og så når det er på tide å starte en ny lek, kan de små enkelt hente kurven og bære den med seg.

Les mer om orden på barnerommet

elfa-toykurv-barnerom

Til vaskerommet og badet

Tøykurven er et selvfølgelig valg til Elfa-løsningen på badet eller vaskerommet. Med to separate rom kan du sortere vasken direkte, og gjerne ha flere kurver slik at du kan sortere for eksempel finvask og ull, 40 og 60 grader, hver for seg. Blir selve kurven skitten, kan den vaskes for hånd i kaldt vann.

Les mer om orden på vaskerommetelfa-toykurv-vaskerom

Til boden

Dersom du har en bod eller en oppbevaringsløsning til husholdningsvarer og diverse, kan tøykurven være et fint alternativ til oppbevaring av tørkeruller, plastposer eller hva du måtte trenge den til. Papir som skal til resirkulering kan oppbevares her til du skal kaste det. Da kan du bare hekte kurven ut av rammen og bære den med deg i håndtakene.

Tidligere har vi skrevet om hvordan du kan droppe roteboden og heller lage en smart oppbevaring med skyvedører foran. Det kan du lese her.

elfa-toykurv-bod

Til garderoben

I garderoben kan tøykurven brukes til de plaggene som er vanskelige å brette eller henge pent, slik som skjerf, treningstøy og store tykke gensere. Eller du kan bruke den som en skittentøyskurv hvor du legger klær som skal vaskes? Når den er full eller du vil komme a jour med klesvasken, kan du bære den direkte fra garderoben til vaskerommet.

Les mer om hvordan du holder orden i garderoben

hamper-01-svv

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken