Snarvei til hovedinnholdet
Elfa fyller 70 år

Vi feirer 70 år!

Behovet for effektiv oppbevaring ser aldri ut til å ta slutt. Det er derfor vi i dag har samme grunnfilosofi som da Elfa ble startet i 1948; Å forenkle menneskers hverdag og maksimere utnyttelsen av den plassen som er tilgjengelig. Vi er stolte av vår lange historie og ønsker å dele noen glimt av den med deg. Snurr film!

Det startet med et oppvaskstativ

På slutten av 40-tallet utviklet Elfa en teknikk for å kapsle inn ståltråd, og et av de første produktene på markedet var et oppvaskstativ som ga mer plass på kjøkkenbenken. Herfra utviklet sortimentet seg til å inneholde produkter og løsninger til hele hjemmet!

70 år med kreativ oppbevaring

Det som startet som en enkel idé for praktisk oppbevaring, er i dag blitt til et stort konsern, markedsledende i vår kategori. Arne Lydmar var innovatøren og ingeniøren som grunnla virksomheten på slutten av 1940-tallet da han satte i gang produksjon av oppbevaringsløsninger av metalltråd. Idéene har blitt videreutviklet gjennom årenes løp og kjente designere har bidratt til å løfte produktene til nye høyder.

Idag tilbyr vi på Elfa smarte, måltilpassede og solide oppbevaringsløsninger med skandinavisk design, og vi fortsetter å forenkle menneskers hverdag på nye måter. Vi er alltid på leting etter gode idéer og tar stadig frem nye konsepter. Det gjør at våre produkter nå finnes i alle rom hjemme. Produktene våre passer selvsagt i garderoben, men også på kjøkkenet, garasjen, kontoret, vaskerommet og barnerommet.

Elfa fyller 70 år

Du kan se flere bilder fra Elfas historie og lese mer om vår historie her.

Bli med i samtalen!

Det er ingen kommentarer til denne saken